18.02.2022-10:33 (Son Güncelleme:18.02.2022-10:52)


1

Galatasaray'de eleştiri oklarını üzerine çeken İspanyol teknik adam Domenec Torrent'in takımdan ayrılmayı düşünmediği belirtiyor.



2

Galatasaray'da bu sezon Fatih Terim'in ayrılığı sonrası göreve getirilen Domenec Torrent, sarı kırmızılılarda henüz galibiyetle tanışamadı.



3

Gerek aldığı skorlar gerek oynattığı futbol ile sert eleştiriler alan teknik adamla ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor. Domenec Torrent ile son olarak Başkan Burak Elmas'ın görüştüğü biliniyordu. Domenec Torrent ile Burak Elmas'ın yaptıkları toplantıda ortaya çıkan sonuç ise taraftarların tepkisini çekti.



4

Sarı kırmızılılarda yoğun bir şekilde tepki çeken adamın takımdan ayrılmasına bakılıyordu fakat Domenec Torrent ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanmakta.



5

Domenec Torrent'in yönetimle beraber gelecek planları yaptığı öğrenildi. İspanyol hocanın, 'Burada kalmak için maç kazanmam gerektiğini biliyorum. Sistemimiz oturduğunda kazanmaya başlayacağız.' dediği aktarıldı.



6

Domenec Torrent ayrıca dünkü idmanda, takımından sürekli önde baskı yapmasını istedi. Torrent futbolcularına, 'Gerekirse dinlenerek yapalım, ama mutlaka baskı yapalım' ifadesini kullandı. İspanyol hoca, artık uzun toplarla da hücuma çıkma talimatı verdiği öğrencilerinden, bu topların indiği yerde mutlaka baskı oluşmasını beklemekte.



7

Sarı kırmızılıların İzmir ekibi Göztepe ile oynayacağı maç ise çok büyük merakla takip edilmekte. Galatasaray zorlu deplasmandan mutlaka 3 puan alarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Bu anlamda Galatasaray'ın İzmir'de Göztepe ile oynayacağı maç büyük önem taşıyor.



8

Sarı kırmızılılarda bu sezon alınan kötü sonuçlar nedeniyle başkan Burak Elmas'a ve takımın İspanyol teknik direktörü Domenec Torrent'e sert eleştiriler gelmekteydi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR