17.02.2022-15:05 (Son Güncelleme:17.02.2022-15:22)


1

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Süper Lig'de sezonun ilk yarısında Giresunspor karşılaşmasında Marcao ile saha içerisinde yaşadığı kavga hakkında sessizliğini bozdu.



2

Süper Lig'de bu sezon oldukça kötü bir gidişat sürdüren Galatasaray'da takımın aksine Kerem Aktürkoğlu'nun performansı oldukça dikkat çekiyor.



3

Kısa süre içerisinde Galatasaray taraftarlarının sevdiği isimlerden birisi haline gelen genç forvet, oynadığı futbolla büyük beğeni kazanıyor.



4

Kerem Aktürkoğlu, şimdilerde performansıyla konuşuluyorken sezonun ilk yarısında Marcao ile yaşadığı olayla gündeme gelmişti. Yaşanan olay gündeme bomba gibi düşerken karşılaşma sonrası Kerem Aktürkoğlu sessizliğini korumuştu.



5

Daha sonrasında Brezilyalı Marcao, Kerem Aktürkoğlu'ndan özür dilemişti. Olay bu şekilde son bulurken, Kerem Aktürkoğlu yaşanan süreçle ilgili kulüp dergisine röportaj verdi.



6

Kerem Aktürkoğlu kulüp dergisine verdiği röportajda kendisine sorulan, 'Galatasaray'da en zorlandığın anlar Marcao ile kavga ettiğin anlar mıydı?' şeklinde gelen soruya, 'Gerçekten zor bir andı. Aşmak zorundaydım çünkü. O konu ile ilgili hiç konuşmadım çok da konuşmak istemiyorum ama o konuyu aşmak zorundaydım ve aştım. Kendi önüme, geleceğime baktım. Başka hiçbir şey düşünmedim.' şeklinde ifadelere yer verdi.



7

Galatasaray'ın genç yıldızının sezon başında Marcao ile yaşadığı olay gündeme bomba gibi düşmüştü. Yaşanılan olay sonrası Marcao bir süre kadro dışı kalmıştı. O dönem takımın teknik direktörü Fatih Terim araya girerek Kerem Aktürkoğlu ile Marcao'yu barıştırmıştı.



8

23 yaşındaki genç yetenek bu sezon Galatasaray forması ile çıktığı 37 karşılaşmada 9 gol atarken 8 kez ise asist yapma başarısında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR