Dolmabahçe’de dev derbi: Beşiktaş Galatasaray maçı muhtemel ilk 11’ler belli oldu

Spor Toto Süper Lig’in 32. hafta maçında Beşiktaş ile lider Galatasaray karşı karşıya gelecek. Vodafone Park’ta oynanacak dev derbi öncesinde muhtemel ilk 11’ler belli oldu. İşte detaylar...

30.04.2023-11:02 - (Son Güncelleme: 30.04.2023-11:02) Dolmabahçe’de dev derbi: Beşiktaş Galatasaray maçı muhtemel ilk 11’ler belli oldu

Süper Lig’in 32. haftasının en önemli maçı Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak. Şampiyonluk yarışına doğrudan etki edecek olan dev derbide hakem olarak Ali Şansalan düdük çalacak. Öte yandan Şenol Güneş’in ve Okan Buruk’un bu maça nasıl bir ilk 11’le çıkacağı merak edilirken, Beşiktaş Galatasaray maçı muhtemel ilk 11’leri belli oldu.

Galatasaray farkı korumak istiyor

Galatasaray, ligin geride kalan bölümünde oynadığı 29 maçta 22 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı. Topladığı 70 puanla liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı ekip, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde bulunuyor. Galatasaray, Beşiktaş deplasmanında galip gelerek puan farkını korumayı amaçlıyor.

Beşiktaş Galatasaray Muhtemel İlk 11

Beşiktaş’ta amaç acaba demek

Ligde oynadığı son 8 karşılaşmada 7 galibiyet 1 beraberlik alarak üst sıraları zorlayan siyah-beyazlı ekip, geride kalan 30 maçta topladığı 62 puanla ligde 3. sırada yer alıyor. Siyah-beyazlı ekibin, 1 maçı eksik olan lider Galatasaray'la arasında ise 8 puan fark bulunuyor. Beşiktaş, Galatasaray ile evinde oynayacağı karşılaşmadan galip ayrılarak şampiyonluk şansını sürdürmeyi amaçlıyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray 2-1 kazanmıştı.

Beşiktaş - Galatasaray muhtemel ilk 11’ler:

Beşiktaş: Mert, Rosier, Saiss, Coley, Masuaku, Salih, Hadziahmetovic, Gedson, Redmond, Cenk Tosun, Aboubakar.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Torreira, Oliveira, Mertens, Rashica, Kerem, Icardi

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal