Fenerbahçe Sivas’ta hata yapmadı: Puan farkı 3’e düştü

Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor’u Rossi ve Ferdi’nin (2) golleriyle 3-1 yenerek lider Galatasaray ile puan farkını maç fazlasıyla 3’e indirdi.

30.04.2023-10:29 - (Son Güncelleme: 30.04.2023-10:29)

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile karşılaştı. Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda hakem Zorbay Küçük’ün yönetimindeki karşılaşmayı Fenerbahçe, Diego Rossi ve Ferdi Kadıoğlu’nun (2) golleriyle 3-1 galip tamamladı. Karşılaşmanın başlarında kaleci Ali Şaşal Vural ile çarpışarak yerde kalan Valencia’nın ambulans ile hastaneye kaldırılması ise maça damgasını vuran olay oldu. 

Puan farkı 3’e düştü

Bu galibiyetle puanını 67'ye yükselten Fenerbahçe, lider Galatasaray'la arasındaki puan farkını da 3'e indirdi. Sarı-lacivertliler puan farkının böyle kalması için Galatasaray'ın Beşiktaş karşısında alacağı sonucu bekleyecek. 

Sivasspor Fenerbahçe

Kanarya ilk yarıdan fişi çekti

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Diego Rossi ile 45+1 ve 45+10. dakikalarda Ferdi Kadıoğlu kaydetti. Sivasspor'un tek golünü 75. dakikada Caicedo attı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 67'ye yükseltirken Sivasspor, 37 puanda kaldı. 

İrfan Can kırmızı kart gördü

Karşılaşmanın 45+5. dakikasında Samu Saiz'a faul yapan İrfan Can Kahveci sarı kart gördü. Gelen uyarılar sonrası VAR'a giden hakem Zorbay Küçük, kararını değiştirdi ve İrfan Can'a kırmızı kart gösterdi. 

Gelecek hafta Sivasspor deplasmanda Ümraniyespor'la karşılaşacak. Fenerbahçe ise Giresunspor'a konuk olacak. 

Valencia korkuttu

Fenerbahçe'nin Demir Grup Sivasspor'la deplasmanda oynadığı maçın 8. dakikasında kaleci Ali Şaşal Vural ile çarpıştıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılan Enner Valencia, durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal