Dolgulu Kaşarlı Simit Nasıl Yapılır? Dolgulu Kaşarlı Simit Tarifi

Özellikle kahvaltı sofralarında tüketmeyi sevdiğimiz simiti dolgulu kaşarlı denediniz mi? Simit , kültürümüzün bir parçası ve hemen hemen herkesin çok sevdiği yiyeceklerden biri. Sade yemekten de hoşlandığımız simiti farklı bir lezzette denemek isteyenler haberimizi okuyabillir.

01.05.2019-10:11 - (Son Güncelleme: 01.05.2019-09:51)

Kahvaltıda simit yemeyi çok severiz değil mi? Kahvaltı dahil her öğünümüzde afiyetle yiyebileceğimiz enfes bir lezzetle burdayız. Bol malzemeli bu lezzete bayılacaksınız. Sıcacık taze demlenmiş bir çayla birlikte tüketeceğimiz bu tarifin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız gelin hep birlikte öğrenelim. Dolgulu kaşarlı simit nasıl yapılır? Püf noktaları neler? İşte tüm malzeme listesi ve hazırlanışı ile karşınızda dolgulu kaşarlı simit tarifi. 

MALZEMELER: 

2 adet bol susamlı ekmek, 100 gram kaşar, 4 adet çarliston biber, 2 adet kapya biber, 4 adet cherry domates, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber.

HAZIRLANIŞI: 

Bol susamlı ekmekleri tam ortadan ikiye bölün ve alt kısmın içindeki fazla hamuru bir kaşık ile alıp farklı tariflerde değerlendirmek üzere kenara koyun. Domates ve biberleri küp halinde doğrayın, üzerine tuz ve karabiber serpin. İçini boşalttığınız ekmeklerin içine bu domates-biber karışımını ekleyin ve üzerine bolca rendelenmiş kaşar peyniri koyun. Önceden ısınan 180 derece fırında yaklaşık 5-10 dakika kadar pişirin. 

Afiyet olsun.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal