Dolap arkalarında altın saklayanlara İslam Memiş'ten uyarı! Bunu yapmayan dizlerine vuracak

Dolap arkasında kıyıda köşede; para - altın birikimi olan vatandaşlara İslam Memiş'ten büyük uyarı geldi. Son 5 gün çağrısında bulundu! Bunu yapmayan vatandaşlar, iş işten geçtikten sonra dizlerine vuracak.

05.04.2024-15:31 - (Son Güncelleme: 05.04.2024-15:31) Dolap arkalarında altın saklayanlara İslam Memiş'ten uyarı! Bunu yapmayan dizlerine vuracak

Altın ve dolar piyasasında hareketlilik hız kesmeden devam ediyor. Özellikle yerel seçimlerden sonra piyasalarda yaşanan hareketlilik yatırımcının bütçesini sevindirecek cinsten. İslam Memiş ise konuyla ilgili peş peşe açıklamalar yapmaya devam ederken, bu defa yatırımcıya büyük uyarıda bulundu. Kıyıda köşede biriktirdiği parasıyla altına alıp saklayanlara özel konuşan Memiş, “Bunu yapmayanlar dizlerine vuracak!” şeklinde açıklama yaptı.

Altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı açıklamada bulundu 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ONS altında son günlerde rekor seviyelerin görülse de, sarrafiye altın fiyatlarında düşüş yaşanmasının gram altını doğrudan etkilediğini aktarmıştı. Piyasada yaşanan ani artışlardan kaynaklı bu dönemler içerisinde altın piyasasında bir durgunluğunun söz konusu olacağını aktaran piyasa uzmanı, düşüşlerin kesinlikle kalıcı olmayacağını; altının yukarı yönlü hareket edeceğini paylaştı. Bu süreç içerisinde yatırımcıların sabırlı olmasını aktaran İslam Memiş, kesinlikle bu dönem içerisinde altın satışının yapılmaması gerektiğini aktardı.

Dolap arkalarında altın saklayanlara İslam Memiş'ten uyarı! Bunu yapmayan dizlerine vuracak

Seçim sonrası piyasalarda belirgin bir yükseliş söz konusu olmadı

İslam Memiş, 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında belirgin bir yükselişin söz konusu olmadığını belirtirken, yatırımcılara bu süreç içerisinde dikkatli olmaları gerektiğini de aktardı. Altın piyasası kapsamında fiyatlarda yaşanan dalgalanmaların önümüzdeki süreçlerde de devam edebileceğini aktaran uzman, yatırımcıların özellikle bu 5 gün içerisinde piyasalara odaklanmaları ve dikkatli olmaları gerektiğini aktardı.

Piyasalardaki düşüş kısa süreli olacak

Piyasalarda yaşanacak bu 5 günlük süreçteki düşüşün geçici olacağını aktaran İslam Memiş, altının kesinlikle değer kaybetmeyecek olduğunu tekrardan konuşmasını ekledi. Ani değişimlere yönelik hazırlıklı olmanın oldukça önemli olduğunu vurgulayarak, vatandaşın kesinlikle bu süreç içerisinde panik satışı yapmamaları gerektiğini aktardı.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal