Dolandırıcılık davasında yeni gelişme: Alakam yok diyen Fatih Terim'in bağlantısı öyle bir kişiden çıktı ki...

Türkiye'nin gündemine oturan "Fatih Terim Fonu" dolandırıcılık vakasında yeni bir gelişme yaşandı. Seçil Erzan'ın Fatih Terim’in eşi Fulya Terim’e attığı mesajları ortaya çıktı. İşte detaylar...

04.01.2024-13:33 - (Son Güncelleme: 04.01.2024-18:08) Dolandırıcılık davasında yeni gelişme: Alakam yok diyen Fatih Terim'in bağlantısı öyle bir kişiden çıktı ki...

Fatih Terim Fonu” adı altında yüksek kar getirisi bulunan güvenilir bir fon olduğunu ve Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek aralarında Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 21 kişiyi yaklaşık 25 milyon Dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan’ın davasında bilirkişi raporu hazırlandı. 

Fulya Terim ile mesajlaşmaları ortaya çıktı

Türkiye'nin konuştuğu olaya dair yaşanan yeni gelişmede, 2023 Ocak ayında Fulya Terim’e 16 bin dolar tutarında döviz satış işlemi gerçekleştiğine dair mesajın yer aldığı raporda, Erzan’ın ‘’Sizin hesabınıza gönderttim Fulya Hanım arada böyle parça parça sürprizlerimiz olabilir :)’’ şeklinde mesaj attığı, Terim’in ise mesajı ‘’Hahahahahahahaha’’ diye yanıtladığı kaydedildi.

-Erzan: Nur abla ile bir konu görüştüm, sizinle bugün konuşacak eğer onu yapabilirsek çok, çok yüklü bir şeyi almış olacağız.

-Fulya Terim: Ok konuşurum ben.

-Erzan: Nasıl yaparız bilmiyorum ama sizden başkası da yapamaz.

-Fulya Terim: Tamam canım Nur geliyor konuşuruz. Transfer olunca haber verir misin lütfen?

-Erzan: Fulya abla diğer banka hazırlayamıyorsa buradan yapalım.

-Fulya Terim: Haber bekliyorum.

Muslera ile de mesajlaştı

-Muslera: Bilmiyorum bilginiz var mı ama son maçta sakatlandım. Bu yüzden yarın yurt dışına uçuyorum ve 2 hafta sonra döneceğim. Bu yüzden bu gece ilk ödeme için Merto'yu ve sizi evime bekliyorum. İkinci ve üçüncü ödeme İstanbul'a döndüğümde alacağım yani belki 2 hafta sonra daha fazlasını alabilirim.

-Erzan: Günaydın :)

-Muslera: Merhaba Seçil, Merto'yu aradım bana toplantıda olduğunu söyledi ama bugün parayla saat kaçta geleceğini bilmem gerekiyor. Lütfen.

-Erzan: Merhaba Nando, bugün pazartesi. Tüm gün toplantı saat 8'de size geleceğiz. Sadece pazartesi yoğun bir gün sorun yok. Saat 8'de size geliyoruz.

-Muslera: Tamam süper.

Fatih Terim’in damadı ile de konuştu

Öte yandan raporda Seçil Erzan’ın,  Fatih Terim’in damadı Volkan Bahçekapılı’ya 27 Şubat 2023’de ‘’Volkan bey biz kalan tutarı da ödeme yaptık bilgi vermek istedim’’ şeklinde mesaj attığı kaydedildi.

(İHA)


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal