Doktor Uyku Doctor Sleep film konusu ve oyuncuları

Gerilim ve fantastik içerikleri bir arada sevenler tarafından ilgiyle izlenen Doktor Uyku filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki, Doktor Uyku film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Detaylar haberimizde...

26.06.2022-15:01 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-15:01) Doktor Uyku Doctor Sleep film konusu ve oyuncuları

Danny, çocukluğunda yaşamış olduğu travmatik olaylardan dolayı alkol bağımlısı olmuştur. Çocukluğunda kalan karanlık bir yeri vardır ve burada yaşadığı olaylar tarif edilemeyecek kadar kötüdür. Ve o karanlık yerde yaşayan her şey geri gelerek onu rahatsız etmeye başlamıştır. Danny babasından miras aldığı mutsuzluk, umutsuzluk ve alkol bağımlılığıyla mücadele içindedir. Bulunduğu yerden kaçıp kurtulmak amacıyla New Hempshire'a yolculuğa çıkar. Günlerden bir gün New Hempshire'de bir destek grubuyla tanışır ve onların kendisine iyi geldiğini düşündüğü için bakımevinde işe başlar.

Bir yandan da kendilerine True Knot denilen ve otoyollarda mutluluğu arayan bir başka topluluk vardır. Bu grubun üyeleri uzaktan bakıldığı kadarıyla ileri yaşta ve zararsız kişilerdir. Fakat gerçek böyle değildir. Danny ilerleyen süreçte kendisiyle benzer özellikleri bulunan Abra Stone'la psişik bağ yoluyla tanışır. True Knot grubunun özel yetenekleri olan kişileri bulup onları avladığı bilgisine ulaşır. Bu grup, özel yetenekleri olan kişilere işkenceler ederek, bu işkence esnasında onlardan çıkan pırıltı buharını soluyup ölümsüzlüğü yakalarlar.

 doktor uyku film konusu ve oyuncuları

Doktor Uyku film oyuncuları

Ewan McGregor,

Rebecca Ferguson,

Kyliegh Curran

22 Kasım 2019'da vizyona giren film toplam 2 saat 32 dakikadır. İyi seyirler...

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal