Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi film konusu ve oyuncuları

Türk yapımı bir başka animasyon filmi olan Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi filmi vizyona gireli 3 yıl olmasına rağmen film severlerin merak ettiği yapımlar arasında yer alıyor. Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi film konusu ve oyuncuları ise haberimizde...

26.06.2022-11:22 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-11:22) Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi film konusu ve oyuncuları

Türk animasyon dünyasının 25 Ekim 2019 tarihinde beyaz perdede gösterime soktuğu Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi filminin yönetmenliğini Ahmet Erdal yaparken, senaryosunu aynı zamanda yönetmen olan Ahmet Erdal ile beraber Ahmet Ercan yazdı. Çocukların yayınlandığı zaman beğeni ile izlediği Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi filmi vizyona gireli 3 yıl olmasına rağmen film severlerin merak ettiği yapımlar arasında yer alıyor. Film severler Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi film konusu ve oyuncularını öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapıyor.

Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi filmi konusu nedir?

Bir kaza sonucu kendisini başka bir boyutta bulan Aslı, Can ve Mert adındaki üç genç, bulundukları yerin Bulmaca Kulesi adı verilen bir yer olduğunu öğrenir. Bulmaca Kulesi’ne düşen bu üç çocuk buradaki gizemli olayların aslını öğrenmeye çalışır.

Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi

Bulmaca Kulesi’nin gizemlerini keşfetmeye çalışan Aslı, Can ve Mert kulenin yaratıcı ve aynı zamanda koruyucusu olan Lugaz Efendi ve onun sevimli mi sevimli evcil robotu Lugit ile karşılaşır. Lugit’in yardımı sayesinde kuleye düşman olan Hüdaverdi’nin kötü planlarını bozan Aslı, Can ve Mert, Hüdaverdi’nin hüküm sürdüğü topraklara gitmek için Bulmaca Kulesi’nden ayrılır. Üç genç Dev Kuş’un yuvasında buluşmak üzere Lugit ile ayrılır. Aslı, Can ve Mert Dev Kuş’un yuvasına ulaşmak için zorlu ve bir o kadar keyifli bir maceraya atılacaktır.

Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi filmi oyuncuları kimlerdir?

Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi filminin yönetmenliğini Ahmet Erdal yaparken, senaryosunu aynı zamanda yönetmen olan Ahmet Erdal ile beraber Ahmet Ercan yazmıştır. Filmin başrollerinde ise Selay Taşdöğen, Olcay Yusufoğlu, Gökhan Erciş yer alıyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal