04.01.2024-16:40 (Son Güncelleme:04.01.2024-17:39)


1

Geçtiğimiz günlerde kızı ve eşiyle beraber Amerika seyahatine çıkan ünlü oyuncu Amerika tatilinden sonra rotasını bu kez de Meksika'ya çevirdi. Geçtiğimiz Temmuz ayında doğum yapan çiçeği burnunda anne Aslı Enver, doğum kilolarından hızla kurtulup eski formuna kavuştu.



2

Fit görünümüyle dikkat çeken güzel oyuncu gittikleri Amerika tatilinde eşine verdiği bikinili pozlarıyla sosyal medyayı karıştırdı.



3

Son olarak 'Arayış' isimli bir dijital platform projesinde yer alan Aslı Enver, dizideki performansıyla izleyenlerden büyük beğeni toplamıştı. Sosyal medyada takipçileri başta olmak üzere geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu, kızı Elay ile birlikte yaptığı paylaşımlarına da devam ediyor.



4

Ünlü oyuncu, 12 Kasım 2022 tarihinde Berkin Gökbudak ile adeta gizli gizli evlenen Enver, Elay ismini verdiği kızını 4 Temmuz'da kucağına alarak annelik heyecanını ilk kez tatmıştı.



5

Küçük kızı ve eşiyle birlikte geçtiğimiz haftalarda Amerika seyahati düzenleyen çiçeği burnunda anne Aslı Enver, Amerika’nın ardından rotasını Meksika’ya çevirmiş ve bu kez Meksika tatiline çıkmıştı. Geçtiğimiz Temmuz ayında doğum yapan güzel oyuncu kilolarından hızla kurtulup eski formuna kavuşmuş.



6

Fit görünümüyle dikkatleri üzerine çeken Enver, son olarak Amerika tatilinde eşine verdiği iddialı pozla çok konuşuldu. Ünlü oyuncunun yeni yıla özel bikinili paylaşımı sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.



7

Aslı Enver, geçtiğimiz Kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile adeta kimsenin ruhu duymadan dünyaevine girmişti. Düğünden sonra Enver’in iki aylık hamile olduğu duyurulmuş; oyuncunun, rol alacağı diziyi hamileliği sebebiyle bırakmak zorunda kaldığı haberi ortalığı karıştırmıştı. Aslı Enver-Berkin Gökbudak çiftinden müjdeli haber 4 Temmuz'da gelmiş; ikili sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen kızlarına Elay adını koymuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr