03.06.2022-11:13 (Son Güncelleme:03.06.2022-12:15)


1

İlk adım doğum haritası okuma!

İlk adım doğum haritası okuma!

Gerekli bilgileri girdikten sonra karşınıza sağdaki gibi bir harita ve soldaki gibi bir şema çıkacak. Burada bakmanız gereken şey sol tarafta gezegen ve evler var. 8. evimiz eşimizin olası meslekerini tahmin eder. Gördüğünüz gibi bu haritada 8. evde Mars var. Bazen 8. evinizde birden fazla gezegen olabilir. Bu tür durumlarda hangi gezegenler varsa onları okumalısınız.



2

8. ev boşsa

8. ev boşsa

Eğer bu örnekte görüldüğü gibi 8. evimiz boşsa ne yapacağız? Bu evde kaldık demek mi? Tabii ki hayır! Bu tür durumda 8. evin yöneticisine bakıyoruz. Ardından da 4. evimizin içindeki gezegene bakıyoruz. Mesela bu haritada 8. evin yöneticisi Koç. 4. evi yöneten gezegen ise Plüton. Yani 8. ev boşsa 4. eve bakabilirsiniz. Her şey tamamsa artık gezegenlerin mesleklerine geçebiliriz.



3

Güneş

Güneş

Üst düzey bir yönetici, bir şirkette patron ya da CEO olabilir. Bir grubun lideri ya da devlet kurumunda üst düzey memur veya siyasetçi. Kısacası liderlik özelliği olan birisi ile evleneceksiniz.



4

Ay

Ay

Bakım, giyim, gıda sektörleri ya da sosyal hizmetlerde çalışan birisi olabilir. Bunlara ek olarak gemicilik, su ürünleri gibi alanlarda da görev alabilir.



5

Merkür

Merkür

Gazetecilik, basın yayın, muhabir, avukat gibi meslekler olabilir. Kısacası iletişime dayalı bir mesleğe sahip olacak.



6

Venüs

Venüs

Sanatsal gezegen olan Venüs'ün meslek grupları ise; tasarımcı, mimar, güzel sanatlar, sanatçı, ressam ve estetisyen gibi meslekler.



7

Mars

Mars

Bu gezegenin meslekleri genelde güce dayalı işler yapar. Askerlik, jandarma, polis, cerrah, ağır sanayi ve demir çelik gibi meslekler.



8

Jüpiter

Jüpiter

Adateli yerine geitren tüm meslekler; avukat, hakim, savcı, zabıt gibi... Ayrıca bunlara ek paraya da önem veren bu gezegen emlakçı, diplomat ve maliyeci olabilir.



9

Satürn

Satürn

Tüm mühendislik dalları, eğitmen, tarım ve hayvanlıkla alakalı sektörler...



10

Uranüs

Uranüs

Teknoloji ve bilişimi kapsayan bütün meslekler. Yazılımcı. Bilgisayar mühendisi. Sosyal medya fenomeni, astrolog gibi...



11

Neptün

Neptün

Müziğe karşı duyarlı olan bu gezegen bütün müzik sektörlerini içerir. Eşinizin olası mesleği müzikle ilgili olabilir.



12

Plüton

Plüton

Yer altı ve madenlerle ilgili çalışan bir kişiyle, maden, petrol, jeoloji gibi coğrafi alanlarda görev alan birisiyle evlenebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR