Doğru Saç Rengine Nasıl Karar Verilir?

Doğru saç rengini seçmek oldukça önemlidir. Saçlarınızı boyarken ten renginize ve göz renginize uygun olması görsellik açısından önem taşır. Peki doğru saç rengi nasıl seçilir?

06.02.2019-15:14 - (Son Güncelleme: 06.02.2019-15:08) Doğru Saç Rengine Nasıl Karar Verilir?

Doğru saç rengini seçmek oldukça önemlidir. Saçlarınızı boyarken ten renginize ve göz renginize uygun olması görsellik açısından önem taşır. Peki doğru saç rengi nasıl seçilir? İşte detaylar...

Koyu Ten Rengine Göre Saç Rengi

Koyu bir ten rengine sahipseniz, açık ve kahve tonlar cildinizin soluk görünmesine neden olabilir. Cilt tonunuzla orantılı koyu bir renk sizi daha canlı gösterecektir. Saçlarınızın tek renk olması daha iyi görünmenize yol açacaktır.

Buğday Ten Rengine Göre Saç Rengi

Eğer buğday ten rengine sahipseniz, çok koyu renkler size sert bir ifade verebilir. Aşırıya kaçmayan sarı tonları, içinde sarı ışıltıları olan kahve tonları, ten renginizin bronz ve canlı görünmesine yardım edecektir.

Beyaz Ten Rengine Göre Saç Rengi

Beyaz tenli iseniz çok koyu renklerden uzak durmanız gerekiyor. Beyaz bir ten ve siyah saçlar modası sizce de mazi de kalmadı mı? Devir doğallık devri. Bu sebeple kendi saç renginizde çok uzaklaşmayan tonlar seçmelisiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal