Dodurga'da Ak Parti yüzde kaç oy aldı? Seçim sonuçlarına göre Millet İttifakı'nın adayı kaç oy aldı?

Çankırı’nın Orta ilçesine bağlı Dodurga’da yapılan belediye başkanlığı seçimlerinin galibi AKP adayı Hasan Hüseyin Kaşıkçı oldu. Peki Dodurga'da Ak Parti yüzde kaç oy aldı? Seçim sonuçlarına göre Millet İttifakı'nın adayı kaç oy aldı? İşte konu hakkında merak edilenler...

04.07.2022-11:35 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-11:35) Dodurga'da Ak Parti yüzde kaç oy aldı? Seçim sonuçlarına göre Millet İttifakı'nın adayı kaç oy aldı?

Çankırı’nın Orta ilçesinde yer alan Dodurga, belde statüsü kazandığı için belediye başkanını seçti. Yapılan belediye başkanlığı seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre seçimlerin galibi AKP adayı Hasan Hüseyin Kaşıkçı oldu. Vatandaşlar ise AKP’nin seçimlerde kaç oy aldığını merak etmek için internete yöneldi.

Dodurga

Dodurga'da Ak Parti yüzde kaç oy aldı? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dodurga’da yapılan belediye başkanlığı seçimleri hakkında bir açıklama yaptı. Seçimleri büyük bir farkla AKP’nin kazandığını söyleyen Erdoğan, ‘’Çankırı’nın Orta ilçesine bağlı Dodurga beldesinde yapılan seçimleri açık ara farkla, %87,02 ile kazanan AK Partimizi ve Cumhur İttifakı’mızı tebrik ediyor, sonuçların beldemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Dodurga halkına selam ve muhabbetlerimi iletiyorum”  sözlerini kullandı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal