DJ Cenk Gürsoy’dan yeni single hazırlığı

2022 yılında çıkardığı birçok şarkısı ile listelere girmeyi başaran ve hayranları tarafından takdirle karşılanan şarkılara imza atan DJ Cenk Gürsoy'dan yeni single müjdesi.

07.10.2022-15:53 - (Son Güncelleme: 07.10.2022-15:53) DJ Cenk Gürsoy’dan yeni single hazırlığı

2022 yılında çıkardığı birçok şarkısı ile listelere girmeyi başaran ve hayranları tarafından takdirle karşılanan şarkılara imza atan DJ Cenk Gürsoy, yeni single hazırlığında olduğunu belirtti. Müzik sektöründe sürekli üretimin önemli olduğunun altını çizen Gürsoy, “Şu anda yeni bir single için çalışmalarda bulunuyorum. Kendi tarzıma uygun şarkı hazırlamak ve bu şarkılarla hayranlarımın karşısına çıkmak istediğim için çalışmalarıma kesintisiz bir şekilde devam ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

2022 yılında çıkardığı şarkılarla pek çok listeye girmeyi başardı

2022 yılında dikkat çeken pek çok şarkı çıkaran ve bu şarkılarla sektörde ön planda yer alan Cenk Gürsoy, çıkarmış olduğu şarkılarla da listelere girmeyi başarmıştı. En son “Her Şeyi Hakladım” adlı single’sı ile müzik sektöründe adını duyuran Gürsoy, albümleriyle ilgili açıklamalarda bulundu: “Şu ana kadar genellikle single çıkardım. Her single’m benim için çok değerli. Şimdi yeni bir albüm hazırlığında bulunuyorum. Çok değerli ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. İçime sinen bir albüm olmasını istediğim için çok titiz bir şekilde çalıştığımı söyleyebilirim.”


Tarz değişikliğine gidecek

Pop müzikten uzaklaşmaya karar verdiğini belirten, tarz değişikliğine gideceğini sözlerine ekleyen Cenk Gürsoy, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Daha çok elektronik müziğe yöneleceğimi ifade etmem mümkün. Bugüne kadar Türkçe pop müzik türünde oldukça fazla şarkı çıkardım. Yenilikçi çalışmalarıma farklı bir tarz üzerinden devam edeceğim. Kendi tarzımı oluşturduğum için oldukça mutluyum.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal