Dizi aşkı gerçek oldu! Arka Sokaklar'ın iki yıldızı gerçek hayatta da aşk yaşıyor!

Dizi sektörünün en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar'ın başarılı oyuncuları Ela Yörüklü ile Yiğitcan Ergin'in hayranlarını sevindirecek haber geldi. Dizide iki sevgiliyi canlandıran Ezgi ve Cemal'in gerçek hayatta da aşk yaşadıkları iddia edildi.

27.05.2022-23:19 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-23:19) Dizi aşkı gerçek oldu! Arka Sokaklar'ın iki yıldızı gerçek hayatta da aşk yaşıyor!

Kanal D ekranlarında yayınlanan en uzun soluklu dizilerden biri olarak tarihe geçen Arka Sokaklar dizisinde rol alan Ela Yörüklü ile Yiğitcan Ergin hakkında hayranlarını sevindirecek haber geldi. Dizide iki sevgili olan Ezgi ve Cemal'in gerçek hayatta da sevgili oldukları iddia edildi. 16 sezon boyunca ekranlarda olan Arka Sokaklar hala zirvedeki yerini korurken bir dizi aşkı daha gerçek oldu. 

Ela Yörüklü ile Yiğitcan Engin aşk yaşıyor

Ela Yörüklü ile Yiğitcan Ergin aşk yaşıyor 

Arka Sokaklar dizisinin en sevilen çiftlerinden olan Ezgi ve Cemal'in gerçek hayatta da aşk yaşadıkları iddia edildi. Dizide büyük bir hayran kitlesine ulaşan Ela Yörüklü ile Yiğitcan Ergin hayranları bu iddialara çok sevinirken çiftten konu hakkında bir açıklama yapılmadı.

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal