Disney Plus'tan kullanıcılarına jest geldi! 2022 Disney Plus 30 günlük ücretsiz deneme fırsatı sunuldu

Türkiye'de hizmete açılan Disney Plus kısa sürede yoğun ilgi gördü. Aylık ücreti olan Disney Plus kullanıcıları içinde 30 günlük ücretsiz deneme süreci başlattı. Platform merakı olanlar öncelikle deneme olarak ücretsiz 30 gün ziyaret edebilirken devamında kayıt olmak isteyenler güncelleme yapacaktır. Peki, Disney Plus'tan 30 gün ücretsiz nasıl yararlanılır?

23.06.2022-10:16 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-10:16) Disney Plus'tan kullanıcılarına jest geldi! 2022 Disney Plus 30 günlük ücretsiz deneme fırsatı sunuldu

Disney Plus kullanıcılarına 30 günlük ücretsiz deneme süreci vereceğini duyurdu. Bunun üzerine vatandaşlar deneme süreci için nasıl kayıt yapıldığını araştırmaya başladı. Ücretli olarak hizmet veren video platformları kullanıcılara böyle fırsatlar sunarken Disney Plus't30 günlük ücretsiz süreç hakkında bilgileri verdi. 2022 Disney Plus ücretsiz deneme süreni hakkında tüm detaylar...

Disney Plus ücretsiz deneme

Geçtiğimiz yıllarda Disney Plus için başlatılan deneme sürümü ne yazık ki kaldırıldı. Sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı kaldırılan deneme süreci birçok vatandaşın hayallerini yıktı. Fakat en ucuz şekilde Disney Plus'tan yararlanmak isteyenler aylık üye olarak bundan faydalanabilir. Fakat ücretsiz deneme sürecinin Disney Plus tarafından kısa süre içinde tekrar getirilmesi konuşulmaya başlandı. Diğer dijital platformların yanında ezilmemesi ve ilgi görebilmesi için 30 günlük deneme sürecinin başlamasının büyük önemi vardır.

Disney Plus 2022 ücretsiz deneme

Disney Plus ücretsiz deneme sürümü var mı?

Tüm dünya genelinde kaldırılan deneme sürümü son günlerde tekrar gündeme gelmeye başladı. Türkiye'de yeni hizmet vermeye başlayan Disney Plus yoğun ilgi görmesiyle vatandaşlara güzellik yapılması düşünüldü. ABD, İngiltere, Kanada ve Avustralya kullanıcılarını çok fazla sinir ediyorken bu ülkelerdeki kullanıcılar çok çok daha fazla fiyata Disney+ uygulamasını satın almak zorunda kaldılar. Türkiye'de ki Disney Plus ücreti aylık 3499 TL olarak belirlendi.

Disney Plus’un diğer ülkelerdeki fiyatları

-ABD’de Disney Plus satın almak isterseniz vermeniz gereken ücret 7,99 $

-Kanada’da Disney+ satın almak isterseniz vermeniz gereken ücret 11,99 $

-İngiltere’de Disney+ satın almak isterseniz vermeniz gereken ücret 7,99 Euro

-Avustralya’da Disney+ satın almak isterseniz vermeniz gereken ücret 11,99 $

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal