Neşet Ertaş filmi oyuncu kadrosu

Türk Halk Müziğinin sevilen ismi, Bozkırın Tezenesi halk ozanımız Neşet Ertaş'ın hayatının film olacağı kısa bir süre önce duyurulmuştu. Uzun zamandır devam eden çalışmalar sonrası filmin castı tamamlandı. Peki, Neşet Ertaş filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Neşet Ertaş'ı kim canlandıracak? İşte detaylar...

23.06.2022-09:28 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-09:28) Neşet Ertaş filmi oyuncu kadrosu

Birkaç yıldır Türk sinemasında vizyona giren biyografi filmleri başarılı sonuçlar alınca bu filmlere bir yenisinin daha eklenmesine karar verildi. Birçok başarılı biyografi filmine imza atan yapımcı Mustafa Uslu, şimdilerde türküleriyle gönülleri fetheden Neşet Ertaş'ın hayatını beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor.

Garip Bülbül Neşet Ertaş filmini çekebilmek için uzun süredir çalışan ve Ertaş'ın ailesinden gereken izni alabilmek için büyük çaba sarf eden Mustafa Uslu şimdilerde oyunca castı çalışmalarını yürütüyor. Birbirinden başarılı oyuncuların oynayacağı filmin kemik kadrosunu tamamlayan Uslu, kısa süre sonra oyuncularıyla sete çıkmayı hedefliyor.

 neşet ertaş filmi oyuncuları

Neşet Ertaş filmi oyuncuları kimlerdir?

Büyük bir heyecanla vizyona girmesi beklenen Neşet Ertaş filminin oyuncuları belli oldu. Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin oyuncuları ve karakterleri şu şekilde olacak:

- Mustafa Bağgül (Neşet Ertaş)

- Melisa Aslı Pamuk (Beyhan hanım)

- Zara (Anne Döne)

- Ayça Damgacı (Üvey anne Arzu)

- Toygan Avanoğlu (Menajeri Nadir)

- Renan Bilek (Pavyonun patronu Kenan)

- Rüzgar Aksoy (Dr. Mehmet Ali Altın)

Filmde ana oyuncular dışında yer alan diğer isimler şunlardır; Yüsra Geyik, Serkan Köksal, Bahtiyar Engin, Caner Kurtaran, Selin Genç, Gözde Kansu.

 neşet ertaş filmi ne zaman başlayacak

Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı filmin senaristliğini Fulya Özcan ile Mert Dikmen yaparken, yönetmen koltuğunda ise Ömer Faruk Sorak ile Berker Berki oturacak. Ortalama 1.5 ay sürmesi beklenen çekimlerin ardından, film 23 Aralık tarihinde vizyona girecek. 

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal