Disney Plus'tan 'Kral Şakir: Geri Dönüşüm' bombası! Yayın tarihi belli oldu

14 Haziran günü Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus, yerli animasyon filmi olan Kral Şakir: Geri Dönüşüm'ün yayın tarihini yayınladığı fragmanla duyurdu.

27.06.2022-15:59 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-15:59) Disney Plus'tan 'Kral Şakir: Geri Dönüşüm' bombası! Yayın tarihi belli oldu

The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney Plusi 14 Haziran'da Türkiye'de yayın hayatına başladı. Kısa sürede herkesin beğenisini kazanan platform, birbirinden kaliteli içerikleri izleyicilerine sunmaya başladı.

Disney+, farklı türlerde olan kaliteli içerikleri ile her yaş grubunun ilgisini çekmeye devam ediyor. Geniş kitlelere adını duyuran ve çok sevilen yerli animasyon yapım Kral Şakir’de Disney Plus'ın orjinal yapımları arasında yerini alarak hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Kral Şakir: Geri Dönüşüm yayın tarihi

Disney Plus'tan 'Kral Şakir: Geri Dönüşüm' bombası!

Varol Yaşaroğlu'nun imzasıyla hazırlanan ve çocuklara geri dönüşüm ile birlikte sürdürülebilir bir dünya gibi kavramları sevdirmeyi amaçlayan Kral Şakir, özellikle çocukların anlayabileceği dilden konuşarak bu konuları macera katarak anlattmaya çalışacak.

Müdavimlerinin merakla beklediği 'Kral Şakir: Geri Dönüşüm' filminin yayın tarihi ise Disney Plus tarafından yayınlanan bir fragmanla duyuruldu. Yalnızca Disney+ platformunda yayınlanacak olan 'Kral Şakir: Geri Dönüşüm' filminin 14 Temmuz tarihinde izleyicilerle buluşacağı açıklandı.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal