Disney Plus'ta ödeme işlemleri nasıl yapılır? 2022 Disney Plus ödeme seçenekleri

Geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan Disney Plus bugünlerde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Birçok içeriğin yer aldığı platformda birbirinden farklı yapımlar karşımıza çıkmaktadır.Disney Plus kullanmak isteyen kişiler ödemelerin nasıl yapıldığı hakkında bilgi almak istiyor. Bizde bu yazımızda Disney Plus ödeme yöntemleri hakkında bilgi verdik.

23.06.2022-00:57 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-00:57) Disney Plus'ta ödeme işlemleri nasıl yapılır? 2022 Disney Plus ödeme seçenekleri

Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus birçok ülkede hizmet vermektedir. Hem ülkemizde hem de diğer ülkelerde zengin içeriği ile en çok tercih edilen online platformlardan biri olan Disney Plus farklı yapımları ile karşımıza çıkıyor. Platformda ödeme seçeneklerinin nasıl olduğu da en çok merak edilen konulardan biridir. İşte Disney Plus hakkında merak edilenler…

Disney Plus nedir?

Online dizi, film platformu olan Disney Plus, birçok yapımı ekranları taşımaktadır. İnteraktif altyapısı ile birlikte aktif kullanılabilir özellikleri bulunan Disney Plus şimdiden birçok kişi tarafından kullanılıyor. Aylık ve yıllık olarak satın alabileceğiniz platformda yer alan içeriklerden yararlanabilirsiniz.

Disney Plus İçerikleri

Disney Plus özellikleri nedir?

Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic gibi içeriklerin yer aldığı platform birçok kişinin de tercihi oldu. Disney'in yayın haklarını satın aldığı bu içerikleri başka yerde bulmanız da mümkün değildir. Bu nedenle sadece Türkiye'de değil diğer birçok ülkede de aktif kullanıcı sayısına sahiptir. Disney’in klasikleşmiş birçok yapımını da bu platformda bulabilirsiniz.Ayrıca platformda üyelik tipi olarak tek tip uygulama yapılır ve içerikler reklamsız olarak sunulur.

Disney Plus üyelik ücretleri ne kadar ?

Disney Plus da iki çeşit ödeme vardır biri aylık diğeri ise yıllıktır. Aylık olarak satın alım yapmak isteyen kişilerin ödeyeceğin tutar 34.99 TL'dir. Türkiye geneline baktığımızda ise kayıt yaptıranların %85'inin aylık olarak kayıt yaptırdı görülmektedir. Bunun nedeni ise platformun yeni yayın hayatına başlaması nedeniyle içeriklerin tamamlanmış olmamasıdır.İlerleyen süreçte platformda yıllık alımların daha çok olacağı düşünülmektedir. Yıllık olarak satın almak isteyen kişiler ise 349.90 TL ödeyerek platformu 1 yıl boyunca kullanabilir. Yıllık ödeme de 2 aylık kullanım bedavaya gelmektedir.

Disney Plus Ödeme Seçenekleri

Disney Plus’da ödemeler nasıl yapılır?

Platformda ödemeler online kredi ve banka kartı aracılığıyla yapılmaktadır.Platformda ödeme işlemleri için Visa-Mastercard ya da Amex altyapısı bulunan kartlar ile ödeme yapabilirsiniz.Size en uygun olan ödeme yöntemini seçerek ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.Disney Plus resmi internet sitesi üzerinden ödeme seçenekleriyle ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Disney Plus ödeme seçenekleri

Şu an Türkiye'de sadece online kredi kartı ile ödeme yapılabilmektedir. Amerika'da ve bazı Avrupa ülkelerinde havale ve nakit kartla da ödeme yapıldığı görülmektedir. Ödeme yaptınız ancak içeri beğenmediğiniz zaman aboneliğinizi iptal ettirebilirsiniz. Burada önemli olan nokta isi Disney Plus sistemini bilgilerinizin kalıcı olarak etkilendiğidir.

Üyeliğinizi silmek için yapmanız gereken ilk şey bilgisayar ya da mobil cihazınızdan Disney Plus oturumunuzu açmaktır. Ardından profil simgenize tıklamanız ve karşınıza gelen hesap bölümünü seçmeniz gerekir. Karşınıza gelen ekranda Disney Plus üyeliğinizi seçmeniz gerekir. Daha sonra aşağıda yer alan üyeliği iptal et seçeneğine basmalısınız. Sizden üyeliğinizi neden iptal ettiğiniz hakkında bir anket doldurmanız istenir. Disney Plus üyelik fatura döngünüz tamamlandıktan sonra paranız kartınıza nakit olarak iade olacaktır. Fatura döneminiz bitmeden Disney Plus hesabını kapatılmaz. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal