Bluetooth kulaklık alacaklar bu özelliklere dikkat edin! 2022 Bluetooth kulak üstü ve kulak için kulaklık modelleri

Kablolu kulaklıkların yerini artık bluetooth kulaklıklar aldı. Teknolojide ki bu gelişmelerin arkası kesilmezken kulak içi ce ütü olarak kulaklıklar piyasaya sürüldü. Bluetooth özelliği ile sunulan kablosuz kulaklık alacaklar için en iyi markalar ve modeller haberimizde yer almaktadır. İşte, tavsiye edilen bluetooth kulaklıklar...

23.06.2022-00:48 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-00:48) Bluetooth kulaklık alacaklar bu özelliklere dikkat edin! 2022 Bluetooth kulak üstü ve kulak için kulaklık modelleri

Bluetooth kulaklık almadan önce özellikleri araştırılırken özellikle bataryalar üzerine fazlasıyla durulmaktadır. Fiyat performans açısından tercih edilen kulaklıklar için kullanıcı tavsiyeleri ön planda tutularak en iyi marka ve modelleri siz değerli okurlarımız için paylaştık.


Bluetooth kulaklık

Apple Airpods Pro

Airpods 2 modelinde de eksiklikler giderilmesi üzerine Apple, yeni seri üzerine Apple Airpods Pro bluetooth kulaklığı kullanıcılar ile buluştu. 5,4 gram ağırlığına sahip olan kulaklık ile cihazlar arasında geçiş hızı yüksek derecede kalite göstermektedir.

Bluetooth kulaklık

Philips SHB2515BK Upbeat

Hem fiyatı hem de performansı olarak beğenileri toplayan Philips SHB2515BK Upbeat bluetooth kulaklık 12 saat oynatma süresine sahiptir. Bu kulaklığın kutusu yanınızda olmadığında 3 saat kullanım imkanı vardır. Müzik dinlerken çok işlevli tuşuyla geniş kontrolü kullanıcılar ile paylaşılıyor.

Bluetooth kulaklık

Samsung Galaxy Buds+

Uygun fiyatıyla beğenileri toplayan bluetooth kulaklık üç mikrofona sahip olunmasıyla kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Özellikle şarjının uzun zaman gitmesi ve 22 saat süre ile hizmet vermektedir. Kulaklık bataryası 85 mAh, şarj bataryası 270 mAh ile model özellikleri vardır.

Bluetooth kulak üstü kulaklık tavsiyeleri

Bluetooth kulaklık

Sony WH-1000XM4

Birden fazla cihaz ile bluetooth eşleşme desteğiyle kolaylık sağlanırken otomatik olarak ses algılama özelliği ile de yoğun ilgi görmektedir. Ortam gürültü moduna geçiş yapma ve kulaklığı takmadığınız zamanlarda ise otomatik olarak müzik duraklama özelliği devreye girmektedir.

Bluetooth kulaklık

Jabra Elite 45h

Müzik dinlemeyi sevenlerin aradığı her özelliğin bulunduğu bu kulaklık 15 dakikalık şarj ile 10 saate yakın hizmet vermektedir. Pil ömrü olarak da kalitesiyle tercih edilen Jabra Elite 45h kulak üstü blueooth kulaklık fiyat performansı ile tercih edilmektedir.

Bluetooth kulaklık

JBL T500 BT

En çok tercih edilen kulak üstü bluetooth kulaklıklar arasında yer alan JBL T500 BT, 113 gram ağırlığında olurken ışık tasarımı için de beğeni toplamaktadır. Siyah, beyaz, lacivert ve pembe renk seçenekleri mevcuttur. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal