Disney Plus'da yayınlanan Türk dizileri

Dünyanın en büyük içerik platformlarından Disney Plus Türkiye yayıncılığına başladı. Birbirinden başarılı ve iddialı dizi, film, belgesel gibi içeriklerle hizmet veren Disney Plus'ta yer alan Türk dizileri ise oldukça merak ediliyor. Peki, Disney Plus Türk dizileri nelerdir? İşte detaylar...

15.06.2022-12:21 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-12:21) Disney Plus'da yayınlanan Türk dizileri

40'ı aşkın ülkeye hizmet veren Disney Plus, uzun zamandır beklenen Türkiye yayıncılığına başladı. Zengin içerikleriyle dünyaya yayılan platformda yer alacak Türk dizileri ise merakla bekleniyor. Peki, Disney Plus'ta hangi Türk içerikler yer alacak? Detaylar haberimizde...

Disney Plus'ta yerli ve yabancı çok fazla içerik yer alyıor. 12 Kasım 2019'da Amerika'da hizmet vermeye başlayan Disney Plus, Netflix ile Amazon Prime gibi platformlara kıyasla daha uygun fiyatlı üyelik hizmeti veriyor.

 disney plus içerikleri

Disney Plus platformunda; Pijamaskeliler, BBC Studios'dan Bluey, Aardman Animations'dan Tavuklar Firarda, Zagtoon'dan Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi gibi çeşitli yapımlar paylaşılacak.

Disney Plus'ın ilk Türk dizisi 'Kaçış'

Türkiye yayıncılığında pek çok ünlü isimle anlaşan Disney Plus platformunun ilk Türk dizisi 'Kaçış' oldu. Dizinin başrollerini Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu ve Onur Bay paylaşacak.

 disney plus kaçış dizisi

'Gri' Disney Plus'ta!

Platformun bir başka Türk yapımı dizisi ise sekiz bölümden oluşan Gri oldu. Başrol kadrosunda Timuçin Esen ile Ebru Özkan'ın olduğu dizinin çekimlerine kısa süre önce başlanıldı.

Platformdaki içeriklerden 1085'i Türkçe dublajlı, 1529 tanesi de Türkçe alt yazı destekli olarak yayınlanacak. Disney Plus'a üye olan kullanıcılar maksimum yedi profil oluşturabilecekler. Ancak bu profillerden maksimum dört tanesi aynı anda izleme imkanına sahip olacak.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal