Zeynep Sarıözkan hangi dizilerde oynadı? Zeynep S. rol aldığı dizi ve filmler

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ta otomobil üzerinde cinsel ilişkiye giren bir çiftin videosu sosyal medyada gündem olmuştu. Çiftin kimlikleri belli oldu ve kadının oyuncu Zeynep Sarıözkan olduğu anlaşıldı. Yaşanan bu gelişme sonrası Zeynep Sarıözkan'ın kim olduğu ve hangi dizilerde ve projelerde rol aldığı merak edilmeye başlandı. İşte, Zeynep Sarıözkan'ın rol aldığı dizi ve filmler..

15.06.2022-11:39 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-11:39) Zeynep Sarıözkan hangi dizilerde oynadı? Zeynep S. rol aldığı dizi ve filmler

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde sokak ortasında cinsel ilişkiye giren bir çift, kendilerini uyaran vatandaşlara hakaretler savurmuşlardı. Geçtiğimiz gün meydana gelen olay sonrası çift, yapılan şikayetler üzerine gözaltına alınmışlardı.

Olayın hemen ardından çiftin kim olduğu ile ilgili yapılan araştırmalarda kadının oyuncu Zeynep Sarıözkan olduğu öğrenildi. Sokak ortasında, bir aracın üzerine ulu orta erkek arkadaşıyla cinsel ilişikiye giren Zeynep Sarıözkan'ın kim olduğu ve hangi projelerde yer aldığı da merak edilmeye başlandı.

Zeynep Sarıözkan kimdir, hangi dizilerde oynadı

Zeynep Sarıözkan kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Sosyal medyada günlerce konuşulan videoda yer alan kişilerden birinin oyuncu Zeynep Sarıözkan olduğu anlaşıldıktan sonra Sarıözkan'ın kim olduğu ve bu güne kadar hangi projelerde oynadığı araştırıyor.

Sadri Alışık Akademi'de oyunculuk eğitimi aldığı bilinen Zeynep Sarıözkan'ın yaklaşık olarak herkesin çok yakından tanıdığı oyunculuk ajansında kayıtlı olduğu öğrenildi. Aynı zamanda Fen Bilimleri Öğretmeni olan Zeynep Sarıözkan'ın bir dönem eğitim kurumlarında ve dersanelerde öğretmen olarak çalıştı da edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Zeynep Sarıözkan kimdir, hangi dizilerde oynadı

Sokak ortasında erkek arkadaşıyla herkesin gözü önünde hayasızca ilişkiye giren Zeynep Sarıözkan'ın hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal