Disney Plus üyelik iptali nasıl yapılır? Disney Plus para iade işlemleri

Yakın zamanda Türkiye'de ismini duyuran ve popülaritesi arttırmış olan Disney Plus, son zamanların en çok merak edilen dijital platformlarından biridir. Üye olmadan içeriklere erişilmediğinden merak edilerek alınana üyelikler sonrasında ise üyelik iptali ve para iadesinin nasıl yapıldığı merak ediliyor. Peki, Disney Plus üyelik iptali nasıl yapılır? Disney Plus para iadesi alma işlemi nasıl gerçekleşir? Disney Plus hakkında merak edilenler...

20.06.2022-16:27 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-16:27) Disney Plus üyelik iptali nasıl yapılır? Disney Plus para iade işlemleri

Türkiye'de çıkmasıyla birlikte yoğun ilgi gören Disney Plus hakkında bazı detaylar merak ediliyor. Özellikle Disney Plus üyeliği alındıktan sonra nasıl iptal edildiği ve ödemelerin nasıl iade edilebileceği en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. İşte, Disney Plus hakkında merak edilenler...

Disney Plus nedir?

Disney Plus; dizi, film, belgesel gibi birçok içerik hizmeti sunana ücretli bir dijital içerik platformudur. Kısa bir süre önce Türkiye piyasasında da yer edinmiş ve oldukça ilgi görmüştür.

Disney Plus üyeliği ne kadar?

En çok merak edilen soruların başında gelen bu konuya yanıt vermek şöyle mümkündür; Disney Plus iki türlü ücret politikası içermektedir. Bunlardan ilki aylık üyelik, ikincisi ise yıllık üyeliktir.

   Disney Plus aylık üyelik ücreti: 34,99 TL

   Disney Plus yıllık üyelik ücreti: 349,99 TL

Eğer aylık üyelik yerine yıllık üyelik tercih ederseniz küçük bir hesaplama sonucunda yıllık üyelik seçmeniz sonucunda 30 TL gibi bir karla Disney Plus yıllık üyelik satın almış oluyorsunuz.

diney plus

Disney Plus üyelik iptal etme işlemi

Disney Plus üyesi olmanız gibi üyeliğinizi iptal ettirmeniz de çok olasıdır. Bunun için öncelikle bilgisayarınızdan ya da telefonunuzda yer alan tarayıcı üzerinden Disney Plus hesabınızda oturum açmalısınız. Daha sonra ise sırasıyla şu işlemleri gerçekleştirmelisiniz:

- Profil simgenizi seçiniz

- Ardından hesap bölümünü seçiniz

- Üyelik bölümünden Disney+ üyeliğinizi seçin

- ÜYELİĞİ İPTAL ET’i seçin

- Neden iptal etmek istediğinize dair sizden bir bilgi istenecektir. Bu bilgiyi de paylaştıktan sonra karşınıza bir anket çıkacaktır. Bu anketi isterseniz doldurabilirsiniz. Herhangi bir zorunluluğu yoktur. Bunun ardından sizden iptal işleminizi tamamlamanız istenir.

Eğer daha önce üyelik için bir ödeme gerçekleştirdiyseniz ve hala süresi dolmasıysa üyelik süresi bitene kadar hesabınız aktif kalır ve de bu süre boyunca Disney Plus'ı kullanabilirsiniz. Fatura zamanı geldiğinde ise üyeliğiniz iptal edilir.

Disney Plus para iade işlemi

Disney Plus’ta ödenen ücretler için ödemeler ya da geriye kalan ödemeler gibi bir para iadesi bulunmamaktadır. Üyeliğinizi iptal ederek yeniden faturalandırma işleminin önüne geçerek paranızı iade alabilirsiniz.

Disney Plus ön kayıt fark iadesi alma işlemi

Eğer Disney Plus henüz çıkmadan ona ön kayıt yaptırdıysanız uygulamasının çıkışından sonra arada oluşan geri iade alabilirsiniz. Disney Plus çıkmadan önce yıllık üyelik fiyatı fiyatı 280 TL olarak belirlenmişti. Fakat çıkmasının ardından fiyatlarda değişiklik yaşandı ve yıllık üyelik fiyatı sonra 349,99 TL oldu. Arada oluşan bu fark için Disney Plus müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek iade talebinde bulunabilirsiniz.

Disney Plus müşteri hizmetleri telefon numarası ya da müşteri hizmetlerine ulaşmak için help.disneyplus.com internet adresine gidiniz.

Tüm para iadeleri ya da ücret iadeleri banka koşullarınca 7 iş günü içerisinde gerçekleşecektir. Para iadesi talebi verdiyseniz 7 iş günü içerisinde paranız banka hesabınıza Disney+ tarafından yatırılmış olacaktır.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal