29.01.2022-11:33 (Son Güncelleme:29.01.2022-11:33)


1

WANDAVISION

WANDAVISION

Iron Man ya da Kaptan Amerika kadar popüler olmayan Marvel karakterleri Wanda Maximoff ve Vision’ı 60’lar tarzında bir sitcomda izliyoruz. WandaVision filmi, olan biten her şeyin aslında pek de göründüğü gibi olmadığı mesajını veriyor.



2

WOLFGANG

WOLFGANG

Avusturyalı bir genç olan Wolfgang Puck, üvey babasının sert mizacından kaçmak için yemek yapma aşkına sığınır. 24 yaşında ADD'ye gitmeden önce bir Fransız restoranında çırak olan Puck, kariyerinin en büyük riskini aldı ve ilk restoranı Spago'yu açtı.



3

YENİLMEZLER SERİSİ

YENİLMEZLER SERİSİ

Avengers film tarihinin en kötü karakteri olan Thanos, tüm Sonsuzluk Taşlarını toplar. Bu gücü kötü bir amaca hizmet etmesi için kullanır tabii. Elini tek bir kerede şıklatmasıyla bütüüün canlıların yarısı yok olur. Hayatta kalan kahramanlar ise geri adım atmak durumunda kalır.



4

KARAYİP KORSANLARI ÜÇLEMESİ

KARAYİP KORSANLARI ÜÇLEMESİ

Hayalet korsan Davy Jones (Bill Nighy) kan borcunu tahsil etmek için geldiğinde, Kaptan Jack Sparrow (Johnny Depp) kaderinden kaçmanın bir yolunu arar. Ancak, işler bir süre sonra eğlenceli bir hal almaya başlar tabii. İşin içine lanetler, girdaplar ve İngiliz emperyalizmi girecektir.



5

LOKI

LOKI

Thor'un üvey kardeşi olan ve kendini yaramazlık tanrısı ilan eden Loki, Marvel Sinematik Evreni'nin son efsanelerinden biri. Sadece 6 bölümden oluşan bu dizi, Loki’nin alternatif bir versiyonunu anlatıyor.



6

OYUNCAK HİKAYESİ SERİSİ

OYUNCAK HİKAYESİ SERİSİ

Woody (Tom Hanks), oyuncak satıcısı Al McWiggin (Wayne Knight) tarafından evinden çalınır. ​​Buzz Lightyear (Tim Allen) ise gangsterleri geride bırakarak onu kurtarmaya çalışır. Ancak Woody, bir zamanlar popüler olan 'Woody's Roundup' adlı bir televizyon programında kendisinin aslında değerli bir koleksiyon olduğunu öğrendiğinde, atı Bullseye, Yodel'in Cowgirl Jessie'si (Joan Cusack) ve sadık arkadaşı Stinky Pete Prospector (Kelsey Grammer) ile yeniden bir araya gelir. O artık ayrılmak istemiyordur.



7

MANDALORYALI

MANDALORYALI

The Mandalorian, Return of the Jedi ve The Force Awakens olayları arasında geçiyor. Bir ödül avcısı ve bebek Yoda’nın maceralarını anlatan bu mini dizi zekice kurgulanmış hikayesiyle tam bir görsel şölen.



8

STAR WARS SERİSİ

STAR WARS SERİSİ

Kötü imparator Palpatine'in Darth Vader'ın elinde ölmediği keşfedildiğinde, isyancılar onun nerede olduğunu bulmak için neredeyse zamanla rekabet ederler. Finn ve Po, yeni bir imparatorluk kurmak için Direniş'e liderlik ederken Ray ve Kylo Ren ile kaçınılmaz bir yüzleşmeyi beklerler.



9

THE SIMPSON

THE SIMPSON

Uzun süredir devam eden bu anime komedi, adı yam olarak açıklanmayan bir eyalet olan Springfield şehrinden yaşayan bir aileye odaklanıyor. Simpsons'ın başkanı Homer, asla tipik bir aile babası değildir. Bir nükleer santralde çalışan Homer, ailesine rehberlik etmek için elinden gelenin en iyisini yapar ancak genellikle ailesinin ona liderlik ettiğini görür.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR