Disney Plus Türkiye abonelik fiyatı ne kadar? Disney Plus Türkiye indirimli üyelik var mı, nasıl alınır? Disney Plus yıllık abonelik ücretleri

Türkiye’de bugün itibariyle yayın hayatına başlayan Disney Plus hakkındaki araştırmalar oldukça yoğunlaştı. Disney Plus ücretleri ve üyelik işlemleri araştırmaların başını oluşturuyor. Peki Disney Plus Türkiye abonelik fiyatı ne kadar? Disney Plus Türkiye indirimli üyelik var mı, nasıl alınır? İşte Disney Plus yıllık abonelik ücretleri...

14.06.2022-12:26 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-12:26) Disney Plus Türkiye abonelik fiyatı ne kadar? Disney Plus Türkiye indirimli üyelik var mı, nasıl alınır? Disney Plus yıllık abonelik ücretleri

Dünyanın en büyük dijital platformlarından birisi olan Disney Plus, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamasında 14 Haziran 2022 Salı gününden itibaren Türkiye’de de faaliyete geçeceğini açıklamıştı. Aylardır yapılan tanıtımların ardından beklenen an geldi ve Disney Plus bugün itibariyle Türkiye’de yayın hayatına başladı. Disney Plus hakkındaki araştırmalar oldukça yoğunlaşırken, Disney Plus ücretleri ve üyelik işlemleri araştırmaların başını oluşturuyor.

Disney Plus Türkiye abonelik fiyatı ne kadar?

Disney+ Türkiye üyelik ücretleri aylık 34,99 TL, yıllık 349,90 TL olarak belirlendi. Ancak servisin Türkiye’de faaliyete geçişinin şerefine, kısa bir süre için 8 aylık ücret karşılığında 12 ay izleme imkanı sunuluyor. Yani 279,90 TL’lik yıllık abonelik ücreti karşılığında Disney Plus servisine üye olabilirsiniz.

Disney Plus üyelik

Disney Plus nedir?

Disney+, web sitesinde yer alan bilgilere göre, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ve çok daha fazlasına ait içeriklerin yer aldığı dijital yayın platformudur.

Disney+, standart üyelik paketi kapsamında kullanıcılarına çeşitli ayrıcalıkları sunuyor. Bunlar:

Kullanıcıların başka hiçbir yerde izleyemeyecekkleri orijinal içerikler, gişe filmleri, bir solukta izlenebilecek diziler ve programlar, atıştırmalık kısa içerikler ve ilham verici belgeseller,

10 cihaza ve 7 ayrı profile kadar sınırsız indirme imkanı,

Uyumlu cihazlarda hiçbir ek ücret ödemeden 4K UHD çözünürlükte Dolby Vision ve Dolby Atmos desteğiyle izleme imkanı

Özel çocuk profilleri içeren kapsamlı ebeveyn kontrol sistemi

Aynı anda 4 ekranda izleme imkanı

GroupWatch özelliğiyle altı arkadaşınla sanal izleme partileri düzenleme imkanı şeklinde belirtilmiştir.

Disney Plus üyeliği iptal edilebilir mi?

Disney+ üyeliği hiçbir taahhüt sözleşmesi imzalamayı gerektirmemektedir. Dolayısıyla mevcut faturalandırma döneminin bitiminden itibaren geçerli olmak kaydıyla üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır:

- www.disneyplus.com’a gidip hesabınıza giriş yapın.

- Profilinizi seçin.

- Hesap bölümünü seçin.

- Üyeliği İptal Et’i seçin.

- İptal İşlemini Tamamla’yı seçerek işlemi onaylayın.

Disney Plus’ta neler var?

Binlerce film, belgesel, dizi, animasyon, kısa içeriğin ve her ay eklenen yeni içeriklerin Disney+’ta olacağı belirtiliyor. Disney Plus web sitesinde aşağıdaki içeriklerin olacağı belirtiliyor:

Disney’den Cruella ve Enkanto gibi gişe rekorları kıran, en yeni canlı aksiyon ve animasyon filmleri,

Pixar’ın dahi yaratıcılarından, her yaştan izleyici için Luka ve Soul gibi hikayeler,

Marvel Studios’dan Loki, Hawkeye ve WandaVision gibi orijinal içerikler,

Obi-Wan Kenobi ve The Mandalorian gibi çok uzak bir galaksiden destansı hikayeler

National Geographic kaşifleri eşliğinde aydınlatıcı belgeseller

The Kardashians, The Dropout, How I Met Your Father gibi orijinal içerikler ve yeniden izlenebilecek How I Met Your Mother ve The Walking Dead gibi dünyaca ünlü fenomen diziler bulunmaktadır.

Disney Plus nereden izlenir?

Disney Plus her türlü akıllı cihazdan, smart TV’lerden, oyun konsollarından kolaylıkla izlenebilmektedir. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal