Disney Plus ödeme sorunu, hatası nedir? Disney+ ödeme sorunu hatası nasıl çözülür?

14 Haziran tarihinden itibaren Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus, birbirinden farklı içeriklerle izleyicilerle buluştu. Fakat, bazı kullanıcılar, platforma üyelik yapmak istedikleri sırada ödeme sorunu hatası ile karşı karşıya kaldılar. Peki, Disney Plus ödeme sorunu, hatası nedir? Disney+ ödeme sorunu hatası nasıl çözülür?m İşte, yanıtı..

14.06.2022-12:10 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-12:10) Disney Plus ödeme sorunu, hatası nedir? Disney+  ödeme sorunu hatası nasıl çözülür?

Dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan ve içeriğindeki yapımlarla dikkat çeken Disney Plus, artık Türkiye'deki izleyiciler için de hizmet vermeye başladı. 14 Haziran tarihinden itibaren Türkiye'deki izleyiciler ile buluşan Disney Plus, zengin içeriği ve birbirinden farklı, kaliteli yapımlarla dizi ve film izleyicilerinin gönlünü şimdiden kazandı.

Disney Plus üyeliği başlatmak isteyen çok sayıda kullanıcı, üyelik onaylama işlemi sırasında ödeme sorunu hatasıyla karşı karşıya geldi. Bazı kullanıcılar, ödeme konusunda sorunlarla karşılaştıklarını sosyal medya hesaplarında paylaştı. Peki, Disney+ ödeme sorunu hatası nedir, nasıl çözülür?

Disney Plus ödeme sorunu, hatası nedir

Disney Plus üyelik ödeme işleminde sorun mu var?

14 Haziran tarihi itibariyle Türkiye'deki dizi ve film izleyicileri ile buluşan ve hizmete başlayan Disney Plus, içeriğindeki birbirinden kaliteli yapımlarla büyük beğeni topladı. Platforma üyelik işlemini başarılı bir şekilde tamamlayan izleyiciler, izlemek istedikleri yapımlara ulaşmanın keyfini yaşarken bazı kullanıcılar, üyelik yaptırmak isterken ödeme sorunuyla karşılaştılar. Ödeme sorun hatası problemlerine ilişkin paylaşımlarda sosyal medya hesaplarından yayınlandı. İşte o paylaşımlardan bazıları;

Disney Plus ödeme sorunu, hatası nedir

 

Disney Plus ödeme sorunu, hatası nedir

Disney Plus ödeme sorunu, hatası nedir

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal