Disney Plus tanışma paketi var mı, aylık ücreti ne kadar? Disney Plus Türkiye içerikleri ve tanıtım kampanyası

14 Haziran tarihinden Türkiye'de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus'ın nasıl izleneceği merak konusu oldu. Dijital yayın platformunun aylık üyelik ücreti de araştırılırken platformun tanışma paketi altında bir indirim kampanyası olup olmadığı da sorgulanıyor. İşte; Disney Plus Türkiye içerikleri, tanıtım kampanyası ve aylık üyelik ücretleri..

08.06.2022-15:21 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-15:21) Disney Plus tanışma paketi var mı, aylık ücreti ne kadar? Disney Plus Türkiye içerikleri ve tanıtım kampanyası

Dijital yayın platformu Disney Plus, Türkiye'de 14 Haziran tarihinde yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor. Milyonlarca üyesi bulunan platformun içeriklerini izlemek isteyenler ise dijital yayının bir an önce erişime açılmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Yayın hayatına başlamasına sayılı günler kala dijital platforma üye olmak isteyen izleyiciler, farklı diziler, filmler ve programları yakından takip edebilmek için platformun aylık üyelik ücretleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlar. İçeriklerin de neler olduğu araştırılan diğer konular arasında yer alırken, Disney Plus'ın bir tanıtım kampanyasının da olup olmadığı sorgulanıyor.

Disney Plus tanışma paketi var mı, aylık ücreti ne kadar

Disney Plus tanışma paketi var mı, aylık ücreti ne kadar?

Disney Plus platformunun aylık üyelik ücretleri ile ilgili resmi web sitesi üzerinden bir duyuru yayınlandı. Yayınlanan duyuruda ise Disney Plus'ın yeni gelecek olan abonelerine bir 'Tanışma Paketi' hazırladığı görülüyor. Disney Plus aboneliği başlatmak isteyen aboneler, 12 ay boyunca ödeyecekleri ücreti 8 aylık bir fiyata sahip olabiliyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyenler, disneyplus.com adresine giriş yaparak orada bulunan 'Şimdi Kaydol' butonuna tıklamaları gerekiyor. Çıkan ekrana e-posta adresinizi girdikten sonra talep platform tarafından alınacak ve 14 Haziran'da e-posta adresine kampanyaya ilişkin bir teklif gönderecek. Böylelikle 26 Haziran tarihine kadar e-postada yer alan bağlantıya tıkladıktan sonra Disney Plus'ın 279,90 TL tutan 12 aylık aboneliğini başlatabilirsiniz.

Disney+ aylık abonelik: 34,99 TL

Disney+ yıllık abonelik: 349,90 TL

Disney+ Tanışma Paketi (yıllık): 279,90 TL

Disney Plus tanışma paketi var mı, aylık ücreti ne kadar

Disney Plus İçerikleri:

* National Geographic belgesel ve dizileri

* How I Met Your Mother

* The Simpsons

* The Walking Dead

* Lost

* Fineas ve Förb

* Kaçış

* Mustafa Kemal Atatürk gibi yerli diziler

* Recep İvedik

* Free Guy

* The King's Suit

* Disney ve Pixar'ın "Soul" ve "Luka"

* Marvel filmi ve Marvel dizisi

* Wolfgang

* Avengers filmleri

* Star Wars – orijinal üçleme

* Star Wars – devam üçlemesi

* Karayip Korsanları üçlemesi

* Oyuncak Hikayesi üçlemesi

* The Mandalorian

* The Simpsons

* Loki

* Monsters At Work

* WandaVision

* Organize İşler'in 3 sezon

* The Kardashians

* The Dropout

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal