Disney Plus Süperstar dizi konusu ve oyuncuları

Disney Plus’un yeni dizileri arasında yer alan Süperstar dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu merak edildi. Daha başlamadan büyük bir ses getiren Süperstar dizisi izleyiciler tarafından heyecanla beklenmeye başlandı. Peki Süperstar dizisinin konusu nedir? Süperstar dizisinde hangi oyuncular yer almaktadır? detaylar haberimizde yer almaktadır.

01.06.2022-00:28 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-00:28) Disney Plus Süperstar dizi konusu ve oyuncuları

Disney Plus platformunda yayınlanacak olan Süperstar dizisi daha yayınlanmadan büyük bir ses getirmeyi başardı. 14 Haziran’da yayın hayatına başlayacak olan Süperstar dizisi abone sayısında rekor kırdı. İddialı bir proje olan Süperstar dizisinde seri katil olan ünlü bir sanatçının hayatı anlatılacaktır. Senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı dizinin kadrosunda birbirinden başarılı oyuncular yer almaktadır.

Süperstar dizisinin konusu nedir?

Süperstar dizisi gündüzleri oyunculuk yapan Yasemin’in geceleri seri bir katile dönüşmesini konu alacak. Dizide Yasemin karakterini Pınar Deniz canlandıracaktır.

Süperstar dizisinin oyuncu kadrosu

-Pınar Deniz

Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteri ile gündemden düşmeyen Pınar Deniz 10 Kasım 1994 tarihinde doğmuştur. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olan Deniz, Vatanım Sensin, Bir Deli Rüzgar ve Kırmızı Oda dizilerinde rol almıştır.

Pınar Deniz

-Uraz Kaygılaroğlu

Son olarak Üç Kuruş dizisinde rol alan Uraz Kaygılaroğlu, 1987 yılında doğmuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olan Kaygılaroğlu, Pis Yedili, Ege’nin Hamsisi, Sefirin Kızı ve Klavye Delikanlılar gibi projelerde rol almıştır.

Uraz Kaygılaroğlu

-Ahmet Rıfat Şungar

9 Temmuz 1983 tarihinde doğan Ahmet Rıfat Şungar, İstanbul Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Son olarak Blu TV’de Saklı dizisinde rol alan Şungar, Kadın, Hatırla Sevgili ve Merhamet dizilerinde rol almıştır.

Ahmet Rıfat Şungar

-Şebnem Hassanisoughi

1985 yılında doğan Şebnem Hassanisoughi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sahne Sanatları bölümünü bitirmiştir. Hassanisoughi, Bana Artık Hicran De, Poyraz Karayel, Nefes Nefese ve Vatanım Sensin dizilerinde rol almıştır.

Şebnem Hassanisoughi

-Tolga Tekin

19 Mart 1973’de doğan Tolga Tekin, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Devlet Tiyatrolarında görev alan Tekin, Kuruluş Osman, Dünya Hali, Akıncı, Vatanım Sensin, Muhteşem Yüzyıl, Kardelen, Deniz Yıldızı ve Bizim Evin Halleri gibi projelerde yer almıştır.

Tolga Tekin

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal