Disney Plus Smart Tv'lere nasıl yüklenir? Samsung, LG ve Vestel Smart Tv Disney Plus yükleme

Bugün Türkiye'de kullanıma başlanan Disney+ platformu ile ilgili araştırmalar devam ediyor. İnsanlar uygulamayı televizyonlarına nasıl yükleyeceklerini araştırıyor. Peki Smart TV Disney Plus nasıl indirilir? Samsung TV nasıl indirilir? Tüm detaylar haberimizde.

14.06.2022-12:33 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-12:33) Disney Plus Smart Tv'lere nasıl yüklenir? Samsung, LG ve Vestel Smart Tv Disney Plus yükleme

Disney Plus platformuna üyelik yapan ve televizyonlarında da uygulamayı kullanmak isteyen insanlar merakla televizyonlarına nasıl indirme işlemini yapacaklarını araştırıyor. Peki Samsung model televizyonlara uygulama nasıl indirilir? LG model televizyonlara nasıl indirilir? Vizio model televizyonlara nasıl indirilir? Disney Plus televizyon indirme işlemi için tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Disney Plus ile ilgili bilinmesi gerekenler

Disney Plus uygulamasını televizyonunuza indirmeniz için bilmeniz gereken birkaç adım vardır. Öncelikle akıllı televizyonunuz olmalı ve televizyonunuz internete bağlı olmalıdır. Haberimizde bahsedilen indirme adımları 2016 ve sonrası modeller için ve webOS 3.0 güncellemelerine sahip Vizio SmartCast modelleri için geçerli olmaktadır. Samsung model televizyonlar için Uygulamalara girerek Disney Plus yükle demeniz, LG model televizyonlar için ev ekran, LG içerik mağazası, Disney Plus ve yüle demeniz, Vizio model televizyonlar için ise Ev, Disney Plus'ı seçmeniz gerekmektedir.

Samsung Smart Disney Plus indirmek

İnternete uyumlu ve 2016 sonrası olan Samsung model televizyonunuz var ise Disney Plus uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulamayı indirmek için kolay birkaç adımı takip etmeniz gerekiyor. Bu adımlar şu şekilde;

-Öncelikle uzaktan kumandanız ile Uygulamalar menüsüne girmelisiniz.

-Daha sonra arama motoru aracılığıyla Disney + ya da Disney Plus yazarak uygulamayı aratmalısınız.

-Disney Plus'ı bulup seçtikten sonra yükle seçeneğine tıklamanız gerekiyor.

-Uygulamayı indirdikten sonra yine uzaktan kumandanız aracılığıyla uygulamaya bilgilerinizi girerek giriş yapıp televizyonunuzda kullanmaya başlayabilirsiniz.

Disney Plus Televizyonlara Nasıl İndirilir

LG Smart TV Disney Plus yükleme

LG model televizyonunuza uygulamayı yüklemek için de 2016 sonrası bir model ve webOS 3.0 sürümünü çalıştıran bir televizyona sahip olmalısınız. Disney Plus uygulamasını indirmek için izlenmesi gereken birkaç adım vardır. Bu adımlar şu şekilde;

-Televizyonunuzun ana ekranında bulunan LG içerik mağazasına girmelisiniz.

-Uzaktan kumandanız yardımıyla arama motorundan Disney + uygulamasını aratabilirsiniz.

-Daha sonra ise yükle seçeneğine tıklayarak televizyonunuza Disney + uygulamasını indirebilirsiniz.

-Uygulama indikten sonra kumandanız yardımıyla bilgilerinizi girerek uygulamaya giriş yapabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Vizio SmartCast TV Disney Plus nasıl indirilir

2016 senesinden sonra üretilen Vizio SmartCast bir televizyona sahipseniz Disney Plus uygulamasını televizyonunuza indirebilirsiniz. Uygulamayı televizyonunuza indirmek için basit birkaç adımı takip etmeniz gerekiyor. Bu adımlar şu şekilde;

-Televizyonunuzdaki ev ekranına girmelisiniz.

-Daha sonra önünüze çıkan uygulamalar listesinden Disney Plus uygulamasını bularak kumandanız ile yükle seçeneğiyle uygulamayı televizyonunuza indirebilirsiniz.

-Disney Plus'ın indirme işlemi bittikten sonra uygulamaya bilgilerinizi girip giriş yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Smart TV Disney Plus desteklemezse ne olur

Eğer televizyonunuz eski bir model ve Disney Plus uygulamasını desteklemeyen bir modelse yine de uygulamadan istediğiniz içerikleri izleyebilirsiniz. Bunun için en iyi seçenek harici akış cihazları ve yayınlama olarak bilinmektedir. Akış cihazları roku ya da chromecast gibi olanlar sayesinde Disney Plus uygulamasına giriş yapılabilir. Uygulamanın akış cihazına eklenmesi gerekmektedir. Daha sonra rahatlıkla içerikler izlenebilir. Diğer bir seçenek ise döküm ve yansıtmadır. Akıllı telefon ya da tablet cihazınızdan televizyonunuza uygulamayı yansıtarak içerikleri izlemeye devam edebilirsiniz. Apple kullanıcıları televizyona yansıtma işlemini yapmak için AirPlay uygulamasını kullanabilirler. Android kullanıcıları ise bir uygulama aracılığıyla televizyona yayın yapılabilir ve Chromecast cihazına yayın yapılması gerekebilir. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal