Disney Plus Recep İvedik 7 filmi ne zaman yayınlanacak? Recep İvedik 7 yayın tarihi ve oyuncu kadrosu

Disney Plus, geniş izleyici kitlelerini kendisine çekmek için önemli isimlerle anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Bunlardan biriside Recep İvedik 7 filmi. Bir süredir üstünde çalışmalarını sürdüren Şahan Gökbahar, Disney Plus ile yapmış olduğu anlaşma ile birlikte, bu çalışmalarını hızlandırdı. Disney Plus Recep İvedik 7 filmi ne zaman yayınlanacak? Recep İvedik 7 yayın tarihi ve oyuncu kadrosunda kimler yer alacak? İşte herkesin merak etmiş olduğu film hakkındaki detaylar sayfamızda yer almaktadır.

20.04.2022-21:13 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-21:13) Disney Plus Recep İvedik 7 filmi ne zaman yayınlanacak? Recep İvedik 7 yayın tarihi ve oyuncu kadrosu

Şahan Gökbahar'ın hem yazıp hemde başrolünde oynamış olduğu Recep İvedik film serilerine bir yenisi daha ekleniyor. Şahan Gökbakar geçenlerde sosyal medya hesaplarından takipçilerine müjdeli haberi vermiş, Recep İvedik 7 film'inin çalışmalarına başladığını duyurmuştu. Tüm takipçilerinin havalara uçtuğu bu güzel haberle birlikte, film hakkında şimdiden bir çok sorular sorulmaya başlandı bile. 

Yeni paylaşılan bir bilgiye göre, yeni çıkacak olan Recep İvedik 7 filminin çalışmalarını sürdüren, Şahan Gökbakar'ın Disney Plus ile anlaşma yaptığı öğrenildi. Bu yüzden film çalışmalarına son gaz vererek hızlandırmaya başladı. 

Disney Plus Recep İvedik 7 filmi ne zaman yayınlanacak,oyuncu kadrosunda kimler yer alacak?

Bir çok izleyici kitlesi bulunan Recep İvedik film serileri yıllar geçse de hala ilk günkü gibi yayınlandığında izlenmeye devam ediyor. Şahan Gökbakar ve Disney Plus anlaşmasında da bu çok büyük olan kitleyi, ABD'li içerik devinin aboneleri arasına katmayı istemesi filmin önemli bir yere sahip olduğu düşünülüyor. Film için yeni oyuncu seçmeye başlamış olan Şahan Gökbakar, kadrosunda kimleri oynatacağını henüz kesinleştirmedi. Hangi ünlülerin yer alacağı takipçileri tarafından şimdiden merak edilmekte.

Disney Plus Recep İvedik 7 filmi ne zaman yayınlanacak?

Disney Plus ve Şahan Gökbakarın yapmış olduğu anlaşma gündemde çok konuşulacağa benziyor. Recep İvedik film serisi için genel düşünce, alt ve orta gelirli olan vatandaşların sevdiği bir yapım olarak geçmektedir. Ama bu şekilde sınırlandırılma getirilmeyeceği, eğitim ve yüksek gelirlere sahip olan vatandaşlarında filmi keyifle seyredebileceği yıllar geçtikçe deneyimlenmiş olarak görmüş oluyoruz. 

Disney Plus’ın farklı yaşam tarzları olan kişileri etkileyen ve çok eleştirilmiş olmasına rağmen, gişede çok büyük kazançlar sağlayan Recep İvedik serilerinin 7.sini kendi platformunda yayınlamak istemesinde, hem ciddi bir karar hemde Şahan Gökbahar'a olan güveninin bir belirtisidir. ABD'li içerik devi yapmış olduğu bu anlaşma ile, her türden içeriği güzel olan projeyi kendi platformunda yayınlamak istediğini göstermiş oluyor.

Disney Plus Recep İvedik 7 filmi ne zaman yayınlanacak?

 Dünyanın dört bir yanından izleyicilerle buluşturmuş olacak olan Disney Plus, Türk dizi ve sinema sektörünün ilerleyen yıllarda daha büyük topluluklara ulaşma fırsatı sunmuş olacak. Recep İvedik 7 filmi dünyanın bir çok ülkesinde ilgi görmesi kimse tarafından tuhaf karşılanmayacaktır.

İstanbul’da başlayacak olan çekimlerin 6 hafta süreceği konuşulmaktadır. Çekimler tek bir yerde olmayacağı ve bazı farklı illerde'de yapılacağı söylenmektedir. Recep İvedik 7 filmini sabırsızlıkla bekleyen vatandaşlar, Haziran ayının ortasında Türkiye'de yayınlara başlayacak olan Disney Plus 7 platformundan izleyecebilecekler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal