Disney Plus neden açılmıyor? Disney Pus çöktü mü? 2022 Disney Plus şifre sıfırlama

14 Haziran 2022 tarihinde yayın hayatına başlayan Disney Plus, gündeme gelmeye devam ediyor. Disney Plus’ta oturum açmak isteyen kişiler bazı sorunlarla karşı karşıya kaldı. Bu sorunla karşılaşan kişilerin ne yapması gerektiği de merak edilmektedir. Bizde bu yazımızda oturum açma sorunu yaşayan kişilerin uygulayabilecekleri yöntemleri yer verdik. İşte merak edilen sorunun çözümü…

20.06.2022-14:04 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-14:04) Disney Plus neden açılmıyor? Disney Pus çöktü mü? 2022 Disney Plus şifre sıfırlama

Teknoloji ile birlikte dizi ve film alışkanlıklarımız da değişti. Dizi ya da film izlemek isteyen kişiler artık dijital platformları yöneliyor. Ülkemizde dijital platform olarak hizmet veren birçok seçenek karşımıza çıkarken bunlardan bir tanesi de Disney Plus oldu. Geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan Disney Plus, sistemin yeni olmasından dolayı pek çok sorunla karşılaşılır biliyor. Platform içerisinde lisanslı pek çok dizi ve sim yer alırken özellikle Disney in kendi yapımları dikkat çekiyor. Disney Plus çocuklarını korumak isteyen Ebeveynler için de filtreleme özelliği ile oldukça güvenli bir platform haline geldi. Platformda yaşanan giriş sorunlarını çözmek isteyen kişiler neler yapması gerektiğini merak ediyor. İşte merak edilen sorunun çözümü…

Disney Plus neden açılmıyor?

Disney Plus a giriş yapmak isteyen kişiler oturumlarını açamazken neler yapmaları gerektiğini de araştırmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan Disney Plus şimdiden birçok sorunla karşı karşıya kaldı. Oturum açma sorunu ile karşılaşan kişilerin yapması gerekenler şu şekildedir:

Disney Plus’a giriş yaptığınızda karşınıza dönen bir çark veya boş ekran gelmesi durumunda bu sorun bilgisayarınızda kullandığınız Antivirüs programı ile ilgilidir. Açılır pencere engelleyici etkinleştirdiğiniz için bu sorunla karşılaşırsınız. Bunun için bu özelliği devre dışı bırakmanız gerekir.

Dönen çark hatası ile karşılaşmanız durumunda ilk önce web tarayıcınızı veya uygulamanızı yenilemeniz gerekir.

Cihazınızda aynı anda çalışan diğer uygulamaları kapatmalısınız.

Eğer cihazınız 3G, 4G veya 5G ağlarından birine bağlı olması durumunda video izlemek zor olacaktır. Bu nedenle wi-fi ağını kullanmanız gerekir.

Disney Plus uygulaması bilgisayar veya cep telefonlarında kolaylıkla giriş yapılabilirken diğer teknolojik cihazlardan kullanılmasında sorunlarla karşılaşır. Bunun için yapmanız gereken mobil cihazınız üzerinden the sleep kilosu çalıştırmaktır. Burada yapılan ilk açma işleminde televizyon ya da mobil cihazınızın wi-fi ağına bağlı olmasına dikkat etmeniz gerekir. Daha sonra telefon ya da mobil cihazınızdan oturum açma isteğini görebilirsiniz. Bunun içinde tek yapmanız gereken onay vermektir.

Disney Plus Giriş Yapamama Sorunu

Disney Plus çöktü mü?

Yeni açılan platformda zaman zaman erişim sorunu yaşandığı bildirildi. Tüm Türkiye'de kullanılabilen Disney Plus’ta çökme gibi bir problem yaşanmadı. Sadece bazı zamanlarda sisteme erişmek ve bağlantı kurmak zor olabiliyor. Böyle bir durumla karşılaşmanız durumunda internet bağlantınızı kontrol etmeniz gerekir.

Bu sorun özellikle mobil cihazlar konsollar ya da Smart televizyonlarda karşımıza çıkmaktadır. Bu sorun ilerleyen günlerde çözme ulaşacaktır. Sistemin yeni olması bu sorunlarla karşılaşılması da neden oluyor.

Disney Plus giriş yapamama sorunu nasıl çözülür?

Disney Plus platformunda farklı farklı sorunlar karşımıza çıkarken özellikle parolasını unutan kişiler nasıl giriş yapabileceklerini merak etmektedir. Platformda parola sıfırlama işlemi ile sıfırlama kodu e-posta adresinize gönderilir. Bunun için size 6 haneli bir kod gönderilmektedir. Elinizde yer alan bu kodu sisteme girerek parola sıfırlama işleminizi yapabilirsiniz.

Size gönderilen bu sıfırlama kodunun 15 dakikalık bir süresi vardır. E-posta adresimizde yer alan sıfırlama kodunun 15 dakika içerisinde kullanılmaması durumunda kod geçersiz sayılır. Bu kodla sıfırlama işlemi yapamazsınız bunun için yeni kodu almanız gerekir.

Dİsney Plus'a Nasıl Gİriş Yapılır

Disney+ Parola sıfırlama kodu nasıl alınır?

Disney Plus sayfasına giriş yaptıktan sonra oturum aç seçeneğini seçiniz,

Ardından e-posta adresinizi giriniz,

Daha sonra devam et seçeneğine tıklayınız,

Burada karşınıza çıkan parolanızı mı unuttunuz? tıklamanız gerekir,

Daha sonra e-posta adresinize bir kod gelip gelmediğini kontrol etmeniz gerekir.( gönderilen kod tek kullanımlıktır)

E-posta adresinize gelen 6 haneli kodu sisteme giriniz,

Ardından yeni şifrenizi belirleyerek devam et seçeneğine tıklayınız. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal