Gittigidiyor hesap silme ekranı

Gittigidiyor’un kapanacağının açıklanmasının ardından kullanıcılar Gittigidiyor hesaplarını silmenin yollarını arıyor. Gittigidiyor’un kapatılma haberinin gündeme gelmesinden sonra kullanıcılar arama motorlarından Gittigidiyor hesabı nasıl silinir? Sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Gittigidiyor hesap silme ekranı…

20.06.2022-11:05 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-17:29) Gittigidiyor hesap  silme ekranı

Gittigidiyor’un kapanacağının duyurulmasının ardından kullanıcılar hesapları silmek için araştırmalara başladı. Gittigidiyor hesabı nasıl sinilir? Sorusu kısa sürede internette en çok araştırılan sorulardan biri haline geldi. 

GittiGidiyor hesabını silmek isteyen kullanıcıların bilmesi gereken bazı önemli noktalar da bulunmaktadır. Hesap silme işlemini gerçekleştirdiklerinde üyelik yeniden aktif hale getirilemez. Sitede yapılan bütün ayarlar silinir ve favori kullanıcı olarak seçilen kullanıcıların Bana Özel sayfaları kaldırılır. 

Gittigidiyor

Gittigidiyor üyelik iptali nasıl yapılır?

Gittigidiyor kullanıcıları üyeliklerini www.gittigidiyor.com adresine üzerinden iptal edebilmektedir. İlk olarak kullanıcı adı ve şifre ile hesaba giriş yapılır. Daha sonra hesabım kısmında bulunan Bana Özel sekmesinde bulunan Bilgilerim/Ayarlarım bölümü açılır. Açılan sayfada bulunan Üyeliğimi İptal Et butonuna tıklanır. Kullanıcıya üyeliği neden iptal etmek istediğine dair bir soru sorulur. Bu soruya uygun seçenek seçilmelidir. Ardından Üyeliğimi Kapatmak İstiyorum butonuna basarak üyelik iptal işlemi tamamlanır. 

Üyeliğini iptal etmek isteyen kullanıcıların tamamlanmamış alışverişi olması durumunda üyelik iptali yapılmaz. Bu durumda önce alışverişi iptal edip daha sonra üyelik iptal işlemini gerçekleştirmek gerekir. 

dncyazilim
yazilim@adnc.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal