Disney Plus mail neden gelmiyor? Disney Plus mail hatası ve çözümü

Uzun zamandır gündemden düşmeyen Disney+ Türkiye'de yayın hayatına geçmesiyle beraber içeriklerin zenginliği dikkatlerden kaçmadı. Disney Plus üyeliği satın almak isteyenler kayıt zamanında mail gelmemesinden şikayet etmektedir. Disney+ mail sorunu yaşanırken bunun nasıl giderileceği araştırılmaya başlandı. Disney+ mail neden gelmiyor? İşte detaylar...

14.06.2022-16:48 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-16:48) Disney Plus mail neden gelmiyor? Disney Plus mail hatası ve çözümü

Disney Plus üzerinden kayıt olanların karşılaştığı mail sorunu kısa zaman içerisinde yoğun ilgi gördü. Satın almak istenen dizi ve filmler için üye olma aşamasında gönderilen mailin ulaşmaması halinde işlemler gerçekleşememektedir. Disney mail neden gelmiyor? Disney mail sorunu çözüldü mü?

Disney Plus mail gelmedi hatası

Disney kullanıcılarına mail gelmemesi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Disney'in müşteri hizmetlerine bağlanarak kafamızda oluşan soru işaretlerine cevap bulabilirsiniz.

Disney + iletişim

Disney Plus'un resmi internet sayfası üzerinden iletişim bölümünde "Bizimle Sohbet Edin" desteği bulunmaktadır. ''Bizi arayın'' seçeneği henüz aktif değildir. Bu nedenle site içerisinde iletişim numarası bulunmamaktadır.

Disney+ mail sorunu

Disney + nedir?

Günümüzde yer alan birçok dijital platformlar kimi hayatımıza giren Disney+plus çeşitli içeriklerin yer aldığı bir platformdur. Disney+ için belirlenen standart paket içerisinde neler olduğu merak edilmektedir. Başka hiçbir yerde olmayan orjnal içeriklerin bulunduğu ve gişe filmleri, diziler, programlar ve belgeseller yer almaktadır.

10 cihaza ve 7 ayrı profile kadar sınırsız indirme seçeneği vardır. Hiç bir ek ücret ödemede 4K UHD çözünürlükte Dolby Vision ve Dolb Atmos desteği bulunarak izleme imkanı vardır. Özellikle merak edilenler konu ise çocuklar olurken özel profil hazırlanarak sadece çocukların izleyebileceği içerikleri bir araya getirebilirsiniz. Aynı hesaba giriş yaparak 4 cihazda da aynı anda izleme imkanı vardır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal