Disney Plus Türkçe dublaj olacak mı? Disney+ neden mail gelmiyor?

Disney Plus Türkiye bugün itibariyle kullamına açıldı. Üyelik ücretleri açıklanan ve içerikleri belli olan Disney Plus Türkiye hakkında bazı bilgiler merak edildi. Özellikle üyelik ücretleri ve Türkçe dublaj meselesi hakkında aramalar hız kazandı. Peki, Disney Plus neden mail gelmiyor? Disney Plus Türkçe dublaj olacak mı? Disney Plus indirimli üyelik kaç TL? İşte merak edilenler!

14.06.2022-16:19 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-16:19) Disney Plus Türkçe dublaj olacak mı? Disney+ neden mail gelmiyor?

14 Haziran 2022 yani bugünden itibaren Türkiye’deki kullanıcıların hizmetine giren Disney Plus’ın detayları hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Üyelik ücretleri ve yayınlayacağı içerikler hemen hemen belli olan Disney Plus’ın Türkçe dublaj olup olmayacağı son saatlerde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Disney Plus türkçe dublaj olacak mı? Disney+ neden mail gelmiyor?

Disney Plus nedir, içeriğinde neler var?

Disney+, web sitesinde yer alan bilgilere göre, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ve çok daha fazlasına ait içeriklerin yer aldığı dijital yayın platformudur.

Disney+, standart üyelik paketi kapsamında kullanıcılarına çeşitli ayrıcalıkları sunuyor. Bunlar:

Kullanıcıların başka hiçbir yerde izleyemeyecekleri orijinal içerikler, gişe filmleri, bir solukta izlenebilecek diziler ve programlar, atıştırmalık kısa içerikler ve ilham verici belgeseller,

10 cihaza ve 7 ayrı profile kadar sınırsız indirme imkanı,

Uyumlu cihazlarda hiçbir ek ücret ödemeden 4K UHD çözünürlükte Dolby Vision ve Dolby Atmos desteğiyle izleme imkanı

Özel çocuk profilleri içeren kapsamlı ebeveyn kontrol sistemi

Aynı anda 4 ekranda izleme imkanı

GroupWatch özelliğiyle altı arkadaşınla sanal izleme partileri düzenleme imkanı şeklinde belirtilmiştir.

Disney Plus Türkçe dublaj

Disney Plus’ta hangi içerikler var?

Binlerce film, belgesel, dizi, animasyon, kısa içeriğin ve her ay eklenen yeni içeriklerin Disney+’ta olacağı belirtiliyor. Disney Plus web sitesinde aşağıdaki içeriklerin olacağı belirtiliyor:

Disney’den Cruella ve Enkanto gibi gişe rekorları kıran, en yeni canlı aksiyon ve animasyon filmleri,

Pixar’ın dahi yaratıcılarından, her yaştan izleyici için Luka ve Soul gibi hikayeler,

Marvel Studios’dan Loki, Hawkeye ve WandaVision gibi orijinal içerikler,

Obi-Wan Kenobi ve The Mandalorian gibi çok uzak bir galaksiden destansı hikayeler

National Geographic kaşifleri eşliğinde aydınlatıcı belgeseller

The Kardashians, The Dropout, How I Met Your Father gibi orijinal içerikler ve yeniden izlenebilecek How I Met Your Mother ve The Walking Dead gibi dünyaca ünlü fenomen diziler bulunmaktadır.

Disney Plus Türkiye abonelik fiyatı ne kadar?

Disney+ Türkiye üyelik ücretleri aylık 34,99 TL, yıllık 349,90 TL olarak belirlendi. Ancak servisin Türkiye’de faaliyete geçişinin şerefine, kısa bir süre için 8 aylık ücret karşılığında 12 ay izleme imkanı sunuluyor. Yani 279,90 TL’lik yıllık abonelik ücreti karşılığında Disney Plus servisine üye olabilirsiniz.

Disney Plus’a nasıl üye olunur?

Disney Plus’a üye olmak isteyenler Disney Plus’ın resmi internet sitesine giriş yaptıktan sonra sitede yer alan aylık ve yıllık paketlerden kendilerine uygun olanı seçmelerinin ardından gerekli bilgileri girdikten ve ödemeyi yaptıktan sonra Disney Plus dünyasını keşfetmeye başlayabilirler.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal