Disney Plus ile anlaşan Şahan Gökbakar, Recep İvedik 7 filminden kaç para kazanacak?

Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik film serisinin 7.si için hazırlıklar devam ediyor. Dijital platformda yayınlanacağı öğrenilen film, şimdiden izleyiciler tarafından merak edilmekte. Şahan Gökbakar, Recep İvedik 7 filmi için Disney Plus'la anlaşma yaptı. Peki, Disney Plus ile anlaşan Şahan Gökbakar, Recep İvedik 7 filminden kaç para kazanacak? İşte merak edilen konunun detayları sayfamızda yer almaktadır.

10.05.2022-14:27 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-14:27) Disney Plus ile anlaşan Şahan Gökbakar, Recep İvedik 7 filminden kaç para kazanacak?

Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik film serisinin 7.si için hazırlıklar devam ediyor. Dijital platformda yayınlanacağı öğrenilen film, şimdiden izleyiciler tarafından merak edilmekte. Şahan Gökbakar, Recep İvedik 7 filmi için Disney Plus'la anlaşma yaptı. 

Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 konusu ve oyuncu kadrosu

Disney Plus ile anlaşan Şahan Gökbakar, Recep İvedik 7 filminden kaç para kazanacak?

Şahan Gökbakar'ın bu zamana kadar yapmış olduğu her film çok sevilerek izlenmekte. Üzerinden seneler geçsede, ilk filmleri hala ilk günkü gibi izlenmektedir. En son vatandaşlara vermiş olduğu yeni film müjdesiyle, gündeme oturmuştu. Daha sonra duyulan haberlere göre, Recep İvedik filmi ile Disney Plus'la anlaşma sağlamış, gurur kaynağı olmuştu. Herkesin bu konu hakkında çok konuştuğu ve gündemden düşmeyen Şahan Gökbakar'ın bu filmden ne kadar kazanacağı bir o kadarda merak edilen konular arasına girmişti. 

Film'in Haziran ayında çekimlerine başlanacağı, daha sonrasında da Disney Plus'ta yayınlanacağı konuşuluyor. Bu yapılan anlaşmadan da Gökbakar'ın 120 milyon lira kazanacak söylentileri'de kulaktan kulağa konuşulan konular arasında yer almaktadır. Şahan Gökbakar'ın en son Recep İvedik 6 film'i 2019 senesinde vatandaşlarla buluşmuş, çok fazla tutulmuştu. Yeni çıkacak olan filminin çok ses getirecek olacağı şimdiden gündemde yer almasından belli gözüküyor.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal