Disney Plus Gri dizisi ne zaman başlayacak? Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi Gri dizisi oyuncuları ve konusu

Dizi dünyasında bir süredir görülmeyen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni çıkacak dizisi Gri dizisinin oyuncuları ve konusu dizi severlerin gündemini meşgul ediyor. Peki Disney Plus Gri dizisi ne zaman başlayacak? İşte sorunun yanıtı...

16.04.2022-11:38 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-11:38) Disney Plus Gri dizisi ne zaman başlayacak? Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi Gri dizisi oyuncuları ve konusu

Yıllar boyunca sayısız başarılı yapımda yer alan ve oyunculuğu ile milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Kenan İmirzalıoğlu, nihayet dizi dünyasına geri dönüyor. Bir süredir ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster’de sunuculuk görevini üstlenen yakışıklı oyuncu özel sebeplerden dolayı dizi tekliflerini geri çevirmişti. Fakat yakın bir süre önce babalık sevinci yaşayan Kenan İmirzalıoğlu’nun inadı kırıldı ve Disney Plus’ın yeni dizi Gri ile birlikte dizi kariyerine devam edeceği öğrenildi. Kenan İmirzalıoğlu’nun uzun bir zaman sonra ilk dizisi olacak olan Gri’nin konusu ve oyuncuları bir çok insanın merak ettiği konular arasında yer alıyor.

Disney Plus Gri dizisi konusu nedir?

Kenan İmirzalıoğlu’nun başrol olarak yer alacağı Gri dizisinin konusu hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. OGM Pictures’in yapımcılığını yapacağı yeni dizide Kiremitçi Bozkurt senarist, Taylan Biraderler yönetmenlik görevini yapacak.

Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisi

Kenan İmirzalıoğlu hangi yapımlarda yer aldı?

Bir başka dijital yayın platformu Blu TV’nin Alev dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Kenan İmirzalıoğlu, Türkiye’ye yeni giriş yapan Disney Plus’un dizilerinden Gri’de yer alacağı açıklandı.

Adını ilk olarak Deli Yürek dizisiyle duyuran Kenan İmirzalıoğlu, bu dizide gösterdiği başarılı performans sayesinde pek çok yapımda görev almayı başardı. Kenan İmirzalıoğlu kariyerinde Alef, Mehmet Bir Cihan Fatihi, Karadayı, Kabadayı, Ezel, Alacakaranlık, Acı Hayat, Hayat bağları, Deli Yürek Bumerang Cehennemi, Deli Yürek, Cingöz Recai, Ejder Kapanı, Yazı Tura yapımlarında yer almış ve başarılı oyunculuğu sayesinde Türk dizi ve sinema tarihinin en çok sevilen isimlerinden birisi oldu.

Disney Plus Gri dizisi ne zaman başlayacak?

Disney Plus’ta yakında başlayacak olan Gri dizisinin ne zaman başlayacağı konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Alınan bilgilere göre dizinin çekimlerinde önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde başlanacak. Sonrasında ise dizinin konusunun şekillenmesi planlanıyor. Gelişmeler için haberimizi takip edebilirsiniz. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal