Disney Plus altyazı ayarları nasıl yapılır? Disney Plus altyazı ayarlarının detayları

Kısa süre önce Türkiye’de yayın hayatına başlayan Disney Plus kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılandı. Kısa sürede milyonlarca kullanıcıya erişen Disney Plus için hesap ayarları konusu gündeme geldi. İçerikleri altyazılı izlemek isteyen kullanıcılar Disney Plus altyazı ayarları nasıl yapılır? Sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Disney Plus altyazı ayarlarının detayları…

20.06.2022-16:36 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-16:36) Disney Plus altyazı ayarları nasıl yapılır? Disney Plus altyazı ayarlarının detayları

Disney Plus Türkiye’de yayın hayatına başladı. Kısa sürede milyonlarca kişinin erişimine ulaşan Disney Plus’ın kullanıcı ayarları da gündeme geldi. Kullanıcılar platformun içeriklerini altyazılı izlemek istediklerinde bazı sorunlarla karşılaşmaya başladı. İnternette sık sık araştırılan konuyla ilgili yapılması gerekenleri sizler için derledik…

Disney Plus platformunda bulunan içerikleri altyazılı izlemek isteyen ya da mevcut altyazı ayarını değiştirmek isteyen kullanıcılar araştırmalarına başladı. Netflix platformu ile benzerlik gösteren tasarımı kullanıcıların ilgisini çekerken, Disney Plus altyazı ayarları da merak konusu oldu. Tek tik üyelik şekli bulunan platforma üye olan kullanıcılar bütün içeriklere erişim hakkı kazanıyor. 

Disney Plus

Disney Plus hizmetleri

Disney Plus üyeliği bulunan kullanıcılar; Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic gibi pek çok farklı yapımın içeriklerine ulaşabilmektedir. Kullanıcılara içerikleri altyazılı ve dublaj seçenekleriyle izleme imkanı sunan platformda, tek üyelik satın alarak 4 farklı ekranda Disney Plus hesabına erişim sağlanabilmektedir. 10 farklı cihaza kadar sorunsuz giriş yapılabilen Disney Plus platformunda 7 farklı profil oluşturma imkanı bulunmaktadır. Group Watch özelliği ile grup halinde aynı anda dizi veya film izlenebilmektedir. 

Disney Plus üyelik ücreti

Türkiye’de yayın hayatına başlayan Disney Plus üyelik için kullanıcılardan uygun bir miktar istemektedir. Disney Plus, üyelerinden aylık olarak 34,99 TL, yıllık olarak da 349,90 TL talep etmektedir. Yıllık üyelik yaptırmak isteyenler 29,16 TL karla üyelik yaptırmaktadır. 

Disney Plus içerikleri

Disney Plus altyazı ayarları nasıl yapılır?

Disney Plus kullanıcılarına birçok farklı dil seçeneği kullanılmaktadır. İOS üzerinden altyazı ayarı yapılacağı zaman öncelikle Ayarlar bölümüne girilerek Erişilebilirlik seçeneğine dokunun. Ardından Altyazılar ve Açıklamalı Altyazı seçeneklerine gidin ve Stil’i seçin. Stil’den yazı ayarları yapılabilmektedir. Farklı bir stil yapmak isteyen kullanıcılar; Yazı Tipi, Boyut, Renk ve Opaklık bölümünden Videoyu Geçersiz Kıl seçeneğini tıklayarak önceki işlemleri iptal edebilirsiniz.

Android üzerinden yapılacak altyazı ayarları için Ayarlar, Erişilebilirlik ve İşitme sekmesine gelin. Google altyazıları ya da Samsung altyazılarından birini seçin. Ayarı açık duruma getirin. Daha sonra Metin Boyutu veya Açıklamalı Altyazı stilini seçin. 

Smart TV altyazı ayarları için ekranın sağ üst köşesinde bulunan Seslendirme ve Altyazı seçeneklerine giderek altyazı stilini belirleyin.  

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal