Disney Plus abonelik ne kadar, kaç TL? Disney Plus içerikleri ve abonelik ücretleri

14 Haziran tarihinde Türkiye'de yayın hayatına başlayacak olan Disney+ platformu ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Disney Plus'ta hangi içerikler olacak? Disney Plus üyelik ücretleri ne kadar? Tüm detaylar haberimizde.

06.06.2022-18:57 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-18:57) Disney Plus abonelik ne kadar, kaç TL? Disney Plus içerikleri ve abonelik ücretleri

Uzun zamandır Türkiye'de yayın hayatına başlaması merakla beklenen Disney Plus platformu ile ilgili insanlar araştırmalarına devam ediyor. Disney Plus ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri de üyelik ücretinin ne kadar olacağı. Peki Disney Plus içerikleri neler? Disney Plus üyelik ücretleri ne kadar? Disney Plus ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Disney Plus hangi içerikler olacak

14 Haziran tarihinde Türkiye'de yayın hayatına başlayacak platformda Marvel film ve dizisi, Star Wars, Disney ve Pixar'ın Soul ve Luka, Free Guy, The King's Suit, How I Met Your Mother, Lost, The Simpsons, The Walking Dead, Fineas ve Förb, National Geographic belgesel ve dizileri gibi yabancı yapımların yanında; Kaçış, Recep İvedik ve Mustafa Kemal Atatürk gibi yerli yapımlar da yer alacak.

Disney Plus Üyelik Ücretleri

Disney Plus üyelik ücretleri

Disney Plus platformunun kullanıcılarına sunduğu üç farklı paket bulunuyor. Aylık abonelik ücreti 34.99 TL, yıllık abonelik paketi 349.90 TL ve tanışma paketi yıllık 279.90 TL olarak indirimli şekilde kullanıcılara sunuluyor.

Disney Plus Türkiye ücretleri

Disney Plus 14 Haziran'da Türkiye'de ilk kez yayın hayatına başlayacağı için resmi sitesinde kullanıcılara indirimli bir paket sunulacağını açıkladı. Kullanıcılar bu tanışma paketini satın aldıklarında 12 aylık değil 8 aylık ücreti ödemiş olacaklar. Kampanyadan faydalanmak isteyen kullanıcıların disneyplus.com resmi adresindeki kaydol butonu ile e-posta adreslerini yazmaları gerekiyor. 14 Haziran günü yayın hayatına başladıktan sonra e-posta adreslerine kampanyanın detaylarının gönderileceği açıklandı. Gönderilen e-postadan 26 Haziran'a kadar faydalanılabilecek. Kampanyadan faydalanan kullanıcılar 12 aylık üyeliği 279.90 TL'ye satın almış olacaklar.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal