Stranger Things yeni sezon gelecek ne zaman gelecek? Stranger Things 5. sezon çıkış tarihi

Netflix platformunun orijinal içeriklerinden biri olan Stranger Things 4. sezon bölümlerinin yayınlanmasının hemen ardından izleyenler dizinin 5. sezonunun ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladılar. Peki, Stranger Things yeni sezon gelecek ne zaman gelecek? İşte, Stranger Things 5. sezon çıkış tarihi gelip gelmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki Stranger Things 5.sezon gelecek mi, ne zaman gelecek

06.06.2022-17:05 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-17:05) Stranger Things yeni sezon gelecek ne zaman gelecek? Stranger Things 5. sezon çıkış tarihi

3 sezon izleyicilerle buluşturulan ABD yapımı Stranger Things dizisinin 4. sezonu Netflix platformu üzerinden yayınladı. Platformun orjinal içeriklerinden bir tanesi olan Stranger Things dizisinin 4. sezon bölümlerinin ilk kısımlarının yayınlaması sonrası dizinin müdavimleri 5. sezon bölümlerini merakla beklemeye başladılar.

Dünya genelinde en çok izlenen seriler arasında yerini alan Stranger Things dizisinin Türkiye'de milyonlarca takipçi kitlesi oluşmaya başladı. Senaryosunu ve yönetmenliğini Duffer kardeşlerin yaptığı dizi bilim kurgu ve korku türü severler tarafından oldukça fazla sevildi. 4. sezon ilk kısım bölümlerinin bir solukta bitiren izleyiciler, dizinin 5. sezonunu şimdiden araştırmaya başladı.

Stranger Things 5. sezon çıkış tarihi

Stranger Things yeni sezon gelecek ne zaman gelecek?

Netflix'in orijinal içeriği ABD yapımı Stranger Things 4. sezon ilk kısım bölümleri yayınlanır yayınlanmaz izleyiciler ekran başına kilitlendi. Bir solukta biten bölümler sonrası dizi dünya genelinde yeniden izlenme rekoru kırdı.

Stranger Things dizisinin 5. sezonuna ilişkin detaylar araştırılmaya devam ederken dizinin hayranları 27 Mayıs tarihinde yayınlanan birinici kısım bölümlerinin ardından ikinci kısım bölümlerinin yayınlanacağı 1 Temmuz tarihini iple çekmeye başladı.

Stranger Things 5. sezon çıkış tarihi

Stranger Things 5. sezon çıkış tarihi

Stranger Things isimli dizinin 4. sezon bölümleri Netflix platformuna yaklaşık olarak 3 yıl sonra geldi. Artık dizinin yeni bölümlerinin yayınlanmasından ümidi kesen izleyiciler 27 Mayıs tarihinde yayınlanan dizinin 4. sezon bölümleriyle büyük mutluluk yaşadılar.

Yapım şirketinden yapılan açıklamada Stranger Things dizisinin 4. sezon birinci kısmı 27 Mayıs tarihinde izleyicilerle buluşturulurken ikinci kısım bölümlerinin ise 1 Temmuz tarihinde platform üzerinden yayınlanacağı bildirildi. Dizinin 5. sezonu merak içinde bekleyen izleyiciler ise 5. sezon için bu kadara ara verilip verilmeyeceğini merak ediyor.

Stranger Things 5. sezon çıkış tarihi

Diğer taraftan edinilen bilgilere göre Stranger Things dizisinin 5. sezon çekimlerinin dizinin ikinci kısım bölümlerini yayınlanmasından bi süre sonra çekileceğinin tahmin edildiği öğrenildi. Dizinin yeni bölümlerinin ise 1 yada 1.5 yıl sonra yayınlanmasının planlandığı edinilen diğer bilgiler arasında yer aldı.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal