Dışişleri Bakanlığı: 11 Eylül Saldırısını Şiddetle Kınıyoruz

Dışişleri Bakanlığı'na ait resmi Twitter hesabı üzerinden 11 Eylül saldırısının 20'inci yılı olmasına ilişkin bir açıklama yayınlandı.

12.09.2021-09:22 - (Son Güncelleme: 12.09.2021-09:29) Dışişleri Bakanlığı: 11 Eylül Saldırısını Şiddetle Kınıyoruz

11 Eylül saldırılarının 20'inci yılı olmasına ilişkin İçişleri Bakanlığı bir Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. 

Bakanlığın resmi Twitter hesabı üzerinden 11 Eylül saldırısının yıldönümü olmasına ilişkin yapılan açıklamada terör saldırısını bir kez daha şiddetle kınadıklarını ve saldırının mağdurlarının acılarını paylaştıklarını ifade ettiler. 

TÜRKİYE TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLI

Açıklamanın devamında 11 Eylül saldırılarının sonrasındaki küresel gelişmelerin, terörizmle mücadelede terör örgütleri arasında ayrım yapılmadan uluslararası işbirliğinin gerekliliğini ortaya koyduğundan bahsetti ve Türkiye'nin bu çerçevede uluslararası toplumun diğer üyeleriyle işbirliği içinde terörle mücadeleyi sürdürme konusunda kararlı olduklarını aktardı.

İçişleri Bakanlığının açıklaması:

''11 Eylül Saldırılarının 20. Yıldönümü ve Terörizmle Mücadele Hk.

ABD'de meydana gelen 11 Eylül terör saldırılarının yirminci yıldönümünde bu acımasız terör saldırısını bir kez daha şiddetle kınıyor, saldırının mağdurlarının ve yakınlarının acılarını paylaşmaya devam ediyoruz. 

11 Eylül saldırıları ve sonrasındaki küresel gelişmeler, terörizmle mücadelede terör örgütleri arasında ayrım yapmadan uluslararası işbirliğinin gerekliliğini ortaya koymuştur. Türkiye, bu çerçevede uluslararası toplumun diğer üyeleriyle işbirliği içinde terörle mücadeleyi sürdürmekte kararlıdır."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal