Diriliş Ertuğrul Aslıhan Hatun Kim?

TRT1’in başarılı yapımlarından olan Diriliş Ertuğrul dizisinde Aslıhan Hatun'a hayat veren Gülsim Ali İlhan, oyunculuğuyla izleyenlerin beğenisini kazandı. Peki Diriliş Ertuğrul Aslıhan Hatun kimdir? Gülsim Ali İlhan kimdir? İşte bütün soruların cevabı…

29.03.2018-17:16 - (Son Güncelleme: 29.03.2018-17:17) Diriliş Ertuğrul Aslıhan Hatun Kim?

TRT1’in fenomen dizisi olan Diriliş Ertuğrul’da Çavdar obasının Hatunu olan Aslıhan'ı canlandıran Gülsim Ali İlhan, oyunculuk yeteneğiyle adından göz doldurmayı başardı.

Çavdaroğlu'nun gözünden sakındığı kızı Aslıhan'ın gönlü her zaman için Ertuğrul'dan yanaydı fakat Ertuğrul karısına olan sadakatinden dolayı bu teklifi kabul etmedi. Bu durum iki oba arasındaki gerilimin fitilini ateşledi. Çavdaroğlu’nun güzeller güzeli kızı Aslıhan oldukça yiğit bir hatundur.

Ertuğrul ile evlenme hayalleri kuran Aslıhan sonrasında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Bu durum iki oba arasında gerilime neden olmuştu. Sonrasında büyük bir üzüntüyle Emir Hazretleri ile evliliği kabul etmiştir.

GÜLSİM ALİ İLHAN (ASLIHAN) KİMDİR?

Güzel oyuncu Gülsim Ali İlhan, 1993 yılında Bulgaristan’da doğdu. Oyunculuk eğitimi alan başarılı oyuncu, kariyerine Son Yaz Balkanlar dizisi ile adım atmıştır.

2016 yılında Hanım Köylü dizisinde canlandırdığı İlkgün karakteri ile tanınmıştır ve ilk başrol olarak rol aldığı dizisidir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal