11.11.2021-10:02 (Son Güncelleme:11.11.2021-10:25)


1

Fenerbahçe formasını terleten Yunan yıldız Dimitrios Pelkas ile Rus ekibi Dinamo Moskova'nın ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Sarı lacivertlilerde takımdan ayrılması gündemde olan futbolculardan birisinin de Yunan yıldız Dimitrios Pelkas olduğu öğrenildi.



3

Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Dimitrios Pelkas geçen sezonun aksine bu sezon bir türlü istenilen verimi sağlayamadı. Futbolcu sezon başında yaşadığı sakatlıklar dolayısıyla bir türlü ritmine kavuşamadı. Bu nedenle futbolcunun durumu Fenerbahçe'yi düşündürüyor.



4

Fenerbahçe'nin futbolcunun formunu daha çok kaybetmeden ve değerini daha çok düşürmeden elden çıkarmayı düşündüğü öğrenildi. Başka takıma transferi gündemde olan futbolcu ile Rus ekibi Dinamo Moskova ciddi bir şekilde ilgilenmeye başladı.



5

Dinamo Moskova'nın, Yunan yıldız Dimitrios Pelkas'ın menaeriyle temasa geçtiği ve ara transfer dönemi için teklif hazırlığında olduğu aktarıldı. Dinamo Moskova'nın, Dimitrios Pelkas için 8 milyon Euro'luk tekifini Ocak ayında Fenerbahçe'ye sunacağı belirtildi.



6

Yunan yıldız Dimitrios Pelkas'ın, Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yaşadığı uyum sorunu nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılmayı planladığı belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR