11.11.2021-09:52 (Son Güncelleme:15.11.2021-17:22)


1

Beşiktaş'ta Ocak ayında başlayacak olan transfer dönemi öncesinde hareketli günler yaşanmaya başlıyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın, sağ bek bölgesine istediği transfer için Süper Lig'den isim verdi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta son haftalarda işler pek yolunda gitmezken Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde kadroda büyük değişimlerin yaşanması bekleniyor.



3

Siyah beyazlıların mevcut kadrosunda sağ bek pozisyonunda Fransız yıldız Valentin Rosier dışında tam anlamıyla bu bölgede oynayabilen bir alternatifinin olmaması uzun soluklu olan lig maratonunda problemler yaratabiliyor.



4

Yönetim ile yaptığı görüşmelerde sağ bek pozisyonundaki sorunlara değinen Teknik Direktör Sergen Yalçın, yapılmasını istediği takviye için ise Süper Lig'den sürpriz bir ismi önerdi.



5

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın yönetim ile gerçekleştirdiği görüşmelerde Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giyen Bünyamin Balcı'yı istediği öğrenildi.



6

Antalyaspor'da sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken Bünyamin Balcı, henüz 21 yaşında olması nedeniyle ve sağ bek pozisyonu dışında orta saha bölgesinde de forma giyebilmesi nedeniyle büyük bir potansiyel olarak gösteriliyor.



7

Süper Lig ekibi Antalyaspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bünyamin Balcı için Beşiktaş yönetiminin bonservis ücretinin yanı sıra sonraki satıştan yüzde vererek Antalyaspor'u ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR