11.11.2021-09:26 (Son Güncelleme:11.11.2021-11:46)


1

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında konuk ettiği Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kalmıştı.



2

İstanbul'da temsilcimiz Galatasaray ile Lokomotiv Moskova karşı karşıya gelmişti. Maçın 90+1. dakikasında konu takımın futbolcusu Dimitri Jivoglyadov Kerem Aktürkoğlu'nu çekerek düşürdü. Pozisyon sonrası İsviçreli hakem Sandro Scharer Jivoglyadov'a sarı kart göstermişti.



3

Posizyonun sonrasında çıkan kavgada aynı futbolcu bu defa olaylara karşışıp tribünlere doğru hareket yaptığı için 2 dakika sonra tekrar sarı kart görmüştü. Kırmızı kart görmesi gereken Jivoglyadov oyuna devam etmişti.



4

Sarı kırmızılılar resmi internet sitesinden kural hatası dolayısıyla UEFA'ya başvurduğunu açıklamıştı. Galatasaray'ın açıklamasında, "Lokomotiv Moskova maçındaki kural hatası nedeniyle tarafımızdan, hükmen galibiyet, bu talebimiz kabul görmezse maçın tekrar oynanması talebi ile UEFA nezdinde gerekli hukuki başvuru yapılmıştır" açıklamasına yer verildi.



5

Galatasaray'ın yaptığı başvuru UEFA'da görüşülmedi. UEFA, kuaral hatası başvurusunun 24 saat içerisinde yapılması gerektiği için yapılan başvuruyu değerlendirmeye bile almadı.



6

Avrupa Ligi E Grubu'nda yer alan Galatasaray 4. maçlar sonunda 8 puanla grubunda lider olarak bulunuyor. Sarı kırmızılıların grubunda ikinci Lazio 5, üçüncü Marsilya 4 ve son sıradaki Lokomotiv Moskova ise 2 puanda yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR