Dinamo Kievli Oleksandr Syrota Mircea Lucescu'nun kendilerine Fenerbahçe'nin zayıf yönlerini anlattığını söyledi

Dinamo Kievli futbolcu Oleksandr Syrota, temsilcimiz Fenerbahçe ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi ön eleme turu karşılaşması öncesi konuştu. Mircea Lucescu’nun kendilerine Fenerbahçe’nin zayıf yanlarını anlattığını ve maça çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

19.07.2022-09:20 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-09:20) Dinamo Kievli Oleksandr Syrota Mircea Lucescu'nun kendilerine Fenerbahçe'nin zayıf yönlerini anlattığını söyledi

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda oynanacak olan Fenerbahçe – Dinamo Kiev karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Özellikle de uzunca bir süredir Şampiyonlar Ligi’ne hasret olan temsilcimiz Fenerbahçe için büyük bir önem taşıyan karşılaşma için iki ekipte hazırlıklarını sürdürüyor.

Dinamo Kiev’in 22 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu Oleksandr Syrota, temsilcimiz Fenerbahçe ile oynayacakları kritik karşılaşma öncesinde ülkesi Ukrayna’da basın mensuplarına yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekmeyi başardı.

Oleksandr Syrota, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda oynayacakları Fenerbahçe karşılaşması öncesinde yaptığı iddialı açıklamalarda ;


‘Takımda iyi bir atmosfer var’

Fenerbahçe ile oynayacağımız Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşması öncesinde takımda iyi bir atmosferin olduğunu söyleyebilirim. Çünkü oynayacağımız karşılaşma bize Şampiyonlar Ligi’nin kapısını aralayabilir. Rakibimiz Fenerbahçe’yi inceledik ve bu maça çok iyi hazırlanıyoruz.

‘Savaş devam ediyor ama biz maça odaklanmalıyız’

Ukrayna’da Rusya ile savaşın etkileri halen ne yazık ki devam ediyor. Arkadaşlarımla birlikte sürekli olarak Ukrayna ordusuna yardım ediyoruz, ordu ile sürekli iletişim halindeyiz. Evet ülkemiz karışık bu doğru ama biz tamamen Fenerbahçe maçına odaklanmalıyız.

‘Mircea Lucescu bize anlattı…’

Teknik direktörümüz Mircea Lucescu’nun çok iyi bir analizci olduğunu söyleyebilirim.  Lucescu bize sürekli olarak analiz ettiği Fenerbahçe’yi anlatıyor. Fenerbahçe’nin zayıf ve güçlü yanlarını çok iyi biliyoruz…

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal