Dilan Çıtak kimdir? İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın annesi kimdir?

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak magazin gündeminde en çok konuşulan isimler arasında yer aldı. İstanbul’da uğradığı saldırı sonrasında uzun süre adından söz ettiren Dilan Çıtak merak konuş oldu. Birçok kişi Dilan Çıtak kimdir? Dilan Çıtak’ın annesi kim? Gibi sorulara yanıt arayarak ünlü ismi araştırıyor.

17.05.2022-12:39 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-12:39) Dilan Çıtak kimdir? İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın annesi kimdir?

Magazin gündeminin çok konuşulan isimlerinden biri olan Dilan Çıtak en çok araştırılan isimler arasında yer aldı. Nişantaşı’nda bir güzellik merkezinde saldırıya uğrayan Dilan Çıtak’ın kim olduğu merak konusu oldu. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in kızı olan Dilan Çıtak’ın annesi ve ailesi araştırılmaya başlandı. Birçok kişinin sorduğu Dilan Çıtak kimdir? Sorusunu gündemde yerini aldı.

İbrahim Tatlıses’in 7 çocuğundan biri olan Dilan Çıtak, babasının izinden giderek müzik sektöründe ilerlemektedir. Son zamanlarda başına gelen olaylarla ve nişanıyla adıysan sıkça söz ettiren Çıtak’ın hayatı araştırmalara konu oldu. Yabancı turistler tarafından uğradığı saldırı sonrası çok konuşulan Dilan Çıtak, uzun süre gündemden düşmedi. 

Dilan Çıtak Kimdir

Dilan Çıtak kimdir?

Dilan Çıtak, 2 Aralık 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Annesi, 90’lı yıllarda İbrahim Tatlıses ile bir süre ilişkisi olan Işıl Çıtak’tır. Hayatı boyunca müzikle ilgilenen Çıtak, 2003 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde yarı burslu şekilde eğitim almaya başladı. Asıl alanı Şan olan Çıtak, piyano ve keman eğitimleri de aldı. 2 sene keman eğitimi aldıktan sonra keman çalmayı bıraktı ve 4 sene eğitim aldığı piyanoya devam etti. Okul hayatında müzikallerde ve korolarda yer almaya başlayan Dilan Çıtak, caz orkestralarında solist olarak yer aldı. Ayrıca Pera’da eğitim aldığı sırada 2 yıl oyunculuk dersleri gördü.

Dilan Çıtak

2011'de dil ve müzik eğitimi görmek için Amerika’ya giden Çıtak, "Berklee College Of Music" öğrencilerinden oluşan ekiplerle konserler verdi. “The Julliard School”dan mezun Amerikalı bir vokal hocası ile vokal çalışmalında bulundu. Amerika’da 1 yıl eğitim aldıktan sonra yeniden Türkiye’ye döndü. İTÜ İngilizce müzikoloji bölümüne girdi ve eğitimlerine devam etti. Sanat okullarında keman ve piyano dersleri veren Çıtak, Soul Sensatıon Band isimli projesinde solist olarak ve İskender Paydaş’ın “Zamansız Şarkılar” projesinde de vokal olarak yer aldı.

İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak ve İdo Tatlıses

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal