Dilan Çiçek Deniz siyah beyaz fotoğraflarıyla güzellik kavramına yeni bir soluk getirdi! Güzeller güzeli oyuncu sahil pozlarıyla büyüledi

Dilan Çiçek Deniz siyah beyaz fotoğraflarıyla güzellik kavramına yeni bir soluk getirdi. Güzeller güzeli oyuncu sahil pozlarıyla büyüledi.

25.06.2022-14:29 - (Son Güncelleme: 25.06.2022-14:29) Dilan Çiçek Deniz siyah beyaz fotoğraflarıyla güzellik kavramına yeni bir soluk getirdi! Güzeller güzeli oyuncu sahil pozlarıyla büyüledi

Son yıllarda oyunculuğu ve duru güzelliğiyle bir çok kişinin gönlünde taht kuran Dilan Çiçek Deniz, sosyal medyayı en aktif kullanan ünlülerden birisi olarak dikkat çekiyor. Çukur dizisinde canlandırdığı Sena karakteriyle kariyerinin zirvesine çıkan güzel oyuncu Instagram hesabından paylaştığı pozlarla bir kez daha sosyal medyada gündem oldu. Dilan Çiçek Deniz siyah beyaz fotoğraflarıyla güzellik kavramına yeni bir soluk getirdi. Güzeller güzeli oyuncu sahil pozlarıyla büyüledi.

Güzeller güzeli oyuncu sahil pozlarıyla büyüledi

Yaz mevsiminin iddialı dizilerinden birisi olan Kusursuz Kiracı dizisinde başrol karakterlerinden Mona’ya hayat verecek olan Dilan Çiçek Deniz, Instagram hesabından paylaştığı siyah beyaz fotoğraflarıyla güzellik kavramına yeni bir soluk getirdi.

Dilan Çiçek Deniz

Tatiline keyifle devam eden güzel oyuncu sahilde paylaştığı pozlarla yine hayranlarını mest etmeyi başardı.

Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz’in fotoğraflardaki güzelliği ve fit vücudu, görenlerin kalplerini hoplattı. Takipçileri başarılı oyuncunun fotoğraflarını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Dilan Çiçek Deniz

Mini şortu yürek hoplattı

Dilan Çiçek Deniz, Instagram hesabı üzerinden mini bir şort giydiği anları ölümsüzleştirdi. Ayna karşısında tatlı pozlar veren güzel oyuncunun pozları beğeni ve yorum rekorları kırmıştı.

Dilara Aksüyek kimdir

Dilan Çiçek Deniz

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal