Alina Boz yeni anlaşmasıyla tüm gözleri üzerine çekti! Servet değerindeki anlaşmayı duyanlar kulaklarına inanamadı

En son Atv'de yayınlanan Maraşlı dizisiyle ekrana gelen Alina Boz son hamlesiyle oldukça dikkat çekti. Dizilerde sergilediği performans ile tam not alan Alina Boz, Disney Plus ile yaptığı anlaşmada bölüm başına alacağı rakamlar dudak uçuklattı. 1,5 yıl boyunca sadece Disney Plus’da yer alacak olan Boz, servet değerinde kazanç sağlayacak.

25.06.2022-13:35 - (Son Güncelleme: 25.06.2022-13:35) Alina Boz yeni anlaşmasıyla tüm gözleri üzerine çekti! Servet değerindeki anlaşmayı duyanlar kulaklarına inanamadı

Burak Deniz’le birlikte başrol oyuncusu olduğu Maraşlı dizisiyle ekranlara gelen Alina Boz, her davranışıyla dikkat çekiyor. Magazin gündeminde sık sık yer alan Alina Boz, uzun süredir birlikte olduğu Mithatcan Özer’le de doludizgin aşk yaşamaya devam ediyor. Hem projeleri ile hem de özel hayatıyla çok konuşulan Alina Boz, yeni yaptığı anlaşmayla 1,5 yıl boyunca Disney Plus’ta yer alacak. Birçok ünlü ismin yer aldığı platformla anlaşmaya varan Alina Boz'un bölüm başına alacağı ücretler duyanları şaşırttı.

Aldığı ücret dudak uçuklattı

Disney Plus da yer alan Hande Erçel ve Demet Özdemir bölüm başına 150 bin dolar (2 milyon 639 bin lira) alacak. Sinema sektöründe adını sık sık duyduğumuz 24 yaşındaki güzel oyuncu Alina Boz platformda bölüm başına 50 bin dolar (870 bin lira) alacak.

Henüz projesi belirlenmeyen Alina Boz şimdilerde senaryo okumaları yapıyor. Yaptığı anlaşma doğrultusunda bir buçuk yıl boyunca Disney Plus dışında başka bir platformda yer almayacak olan Alina Boz, Çağatay Ulusoy ile birlikte rol alacağı 'Süslü Korkuluk' dizisinden son anda vazgeçti.

Alina Boz

İlişkisini gözlerden uzak yaşıyor

İlişkisiyle de sık sık gündeme gelen Alina Boz Sezen Aksu'nun müzisyen oğlu Mithatcan Özer’le gözlerden uzak bir ilişki yaşıyor. Kendisinden 16 yaş büyük olan sevgilisi ile evlenip evlenmeyeceği tartışılırken geçtiğimiz günlerde konu hakkında açıklama geldi.

Vatanım Sensin, Elimi Bırakma ve Maraşlı gibi yapımlarda yer alan güzel oyuncu en son dijital platformda yer alan Aşk 101 dizisi ile ekrana geldi. Alina Boz geçtiğimiz günlerde imaj değişikliği yaparak saçlarını kestirdi. Alina Boz'un kısa saçlı hali sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Alina Boz Servet Değerinde Ücret

Alina Boz’a yöneltilen evlilik sorularına yanıt geldi. Alina Boz, "Günlük hayatımda sade bir şekilde yaşamayı seviyorum. O gösterişli dünyanın içinde kalmak beni çok rahatsız ediyor. İşimde disiplinliyim. Sete zamanında gitmeye önem veririm. Kimseyi kırmamaya dikkat eder, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım." yanıtını verdi.

11 yaşında kurdu hayallerin iş hayatına girdiğinde beklediği gibi olmadığını söyleyen Alina Boz, galalarda çok zorlandığını ve panik olduğunu ifade etti. Kamera önünde hala dudaklarının titrediğini söyleyen Boz, bu duruma ne kadar alışmaya çalışsa da bir türlü alışamadığını vurguladı.

Alina Boz İlişkisini Gözlerden Uzak Yaşıyor

Mithatcan Özer ile olan ilişkisi hakkındaki soruları yanıtlayan Alina Boz,"Çok güzel gidiyor, zaten yıllardır da iyi gidiyor" dedi. Muhabirlerden gelen "Sezen Hanım evlenin diye baskı yapıyor mu? Evliliği düşünmüyor musunuz?" sorusuna Boz "Beş yıldır soruyorsunuz. Zaten olursa da haberiniz olur. Ama benim için şu an kariyer ön planda. Kariyerime bakıyorum" cevabını verdi.

Ayrıldıkları iddia edildi

Uzun süredir ilişkileri olan Alina Boz ve Mithatcan Özer'in ayrılık iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ancak çift ayrılmadıklarını aynı eve taşınarak gösterdi. İlişkilerini gözlerden uzakta yaşamayı seçen çift şehirden uzakta bir evde oturmayı tercih etti. Zekeriyaköy'de bir villa kiraladıkları ve aylık olarak 45 bin lira ödedikleri söylendi.

Bandırma Füze Kulübü filminin başrolünde yer alan Alina Boz çekimler için bir süredir Bandırma'daydı.Çekimlerden sonra İstanbul'a gelen güzel oyuncu şimdilerde ev taşıma telaşı yaşıyor. Geçtiğimiz bayram sevgilisi Mithatcan Özer'le Portekiz'de tatil yapan Alina Boz Lizbon'dan çektirdiği kareleri takipçileri ile paylaştı.

Alina Boz Disney Plus'la Anlaştı

12.5 milyon TL'lik yatırım

Sezen Aksu'nun oğlu olan Mithatcan Özer'in Portekiz'den ev aldığı ve kent merkezindeki iki odalı daireye 800 bin Euro ödediği çok konuşuldu. Mithatcan Özer'in 12.5 milyon TL'lik yatırımı sonrasında Portekiz vatandaşlığı için başvuru yapıp yapmadığı merak ediliyor.

Alina Boz ile ayrılık iddialarının ardından çift birlikteliklerini aynı evde taşınarak iddiaları yalanladı. Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda setlerde büyüdüğünü dile getiren Alina Boz, eskiden okul hayatında çok soğuk birisi sanıldığını ifade etti. Genç oyuncu, dışarıdan bakıldığında soğuk biri gibi durduğunu söyledi:

"Okulda hep şunu duydum. 'Biz seni tanımadan önce çok soğuk birisi sanıyorduk. Sanıldığı gibi soğuk biri değilim. Bir arkadaş gurubum var. Onlar için her şeyi yaparım."

Alina Boz muhabirlere verdiği röportajında ise çok unutkan olduğunu ifade etti. Alina Boz, "Biraz balık hafızalıyım. İnsanların isimlerini unutuyorum. Okuduklarım aklımda kalmıyor" ifadelerini dile getirdi

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal