Aleyna Tilki bikinili pozlarını sahilde değil arabada sergiledi, Instagram coştu!

Ünlü şarkıcı, Aleyna Tilki, arabada bikinisiyle pozlar verdi ve bu pozlarını Instagram'da paylaştı. Aleyna Tilki'nin paylaşımları büyük beğeni toplarken paylaşımlar yorum yağmuruna tutuldu.

24.06.2022-17:08 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-17:08) Aleyna Tilki bikinili pozlarını sahilde değil arabada sergiledi, Instagram coştu!

Her hareketiyle gündemde sürekli yer alan genç popçu, Aleyna Tilki, sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Instagram'da 3 milyona yakın takipçisi olan Aleyna Tilki, cesur pozlar vermekte sınır tanımıyor ve bu pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Aleyna Tilki

22 yaşındaki genç şarkıcı, Aleyna Tilki, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi ve deyim yerindeyse bu pozlarıyla Instagramı salladı. Genç şarkıcı, ortalığı kasıp kavuran son paylaşımıyla büyük beğeni toplarken, paylaşım yorum yağmuruna tutuldu.

Aleyna Tilki

Aleyna Tilki'den arabada bikini pozlar

Hem projeleri hem de özel hayatıyla sürekli gündemde yer alan Aleyna Tilki, verdiği cesur pozlarla da sürekli konuşuluyor. Son olarak, bikini pozlarını sahilde değil de arabada sergileyen Aleyna Tilki, bu pozlarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Aleyna Tilki

Genç şarkıcının yeni paylaşımlarında arabanın arka koltuğunda bikinisiyle pozlar verdiği görülürken, Tilki'nin paylaşımları sosyal medyada tartışma yarattı. 

Aleyna Tilki

Birçok kullanıcı Aleyna Tilki'nin paylaşımlarını beğenirken bazı kullanıcılarda bu pozlara tepki gösterdi. 

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal