Algı Eke su altı pozlarıyla kendisine hayran bıraktı! Güzel oyuncunun cesur pozları sosyal medyayı salladı

Oyuncu Algı Eke, uzun süredir ekranlardan uzak dururken tatil sezonunu açtı. Güzel oyuncu Akyaka'da denizin tadını çıkarıyor. Sosyal medya hesabı üzerinden bikinili pozlarını paylaşan Algı Eke, Muğla'da doyasıya tatil yapıyor. Deniz altında çektirdiği fotoğrafını paylaşan Algı Eke takipçilerinden tam not aldı.

24.06.2022-16:48 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-16:48) Algı Eke su altı pozlarıyla kendisine hayran bıraktı! Güzel oyuncunun cesur pozları sosyal medyayı salladı

Uzun süredir ekranlarda göremediğimiz ünlü oyuncu Algı Eke, 2017'de oyuncu İnan Ulaş Torun ile hayatını birleştirdi. 3 yıl süren evliliklerinin ardından 2019 yılında boşanan çift daha sonra ilişkilerine bir şans daha verdi. Ancak birlikte yapamadıklarına karar veren çift bağlarını tamamen kopardı. Geçtiğimiz günlerde aşk itirafında bulunan Algı Eke, hayranlarını şaşırttı. Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan güzel oyuncu deniz altında çektirdiği fotoğraflarını paylaşmasıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Algı Eke tatil sezonunu açtı

Sosyal medya hesabında 218K takipçisi bulunan 36 yaşındaki Algı Eke, geçirdiği keyifli dakikaları takipçileriyle paylaşıyor. Şimdilerde Muğla Akyaka'da tatil yapan Eke, denizin tadını çıkarıyor. Su altında verdiği inanılmaz pozlarıyla adeta deniz kızı oldu. Bu fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu takipçilerinden de çok güzel yorumlar aldı.

Algı Eke Deniz Kızı Oldu

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal